Directorul DRDP Timisoara a fost adus la audieri, la sediul DNA

Luni, 09 Decembrie 2019, ora 16:07
4676 citiri
Directorul DRDP Timisoara a fost adus la audieri, la sediul DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Directorul DRDP Timisoara, Cristian Ispravnic, a ajuns la audierile de la DNA Timisoara, luni dupa-amiaza, in timp ce dupa cateva ore de audieri, senatorul Ioan Chisalita a parasit sediul audierilor, ambii fiind retinuti in declaratii date presei.

La intrarea in sediul DNA Timisoara, Cristian Ispravnic a declarat ca nu stie nimic si ca nu poate face declaratii, intrucat este ancheta in curs. "Nu stiu inca nimic. Nu pot sa fac declaratii, pentru ca este un dosar in curs", a spus Cristian Ispravnic.

Intre timp, senatorul Ioan Chisalita a iesit de la audierile procurorilor anticoruptie Timisoara si a declarat presei: "Nu am nicio legatura. Ce am avut de declarat, am declarat. Am fost doar audiat".

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au confirmat, luni, efectuarea a cinci perchezitii, in judetele Timis si Arad, la sediile unor institutii publice si la un partid politic, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite in perioada 2016 - 2019.

Potrivit unui comunicat al DNA, transmis luni, procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Timisoara efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie savarsite in perioada 2016 - 2019.

Procurorii au ridicat de la sediul PSD Arad mai multe documente, iar anchetatorii au parasit sediul formatiunii social-democrate dupa mai bine de trei ore de la inceputul perchezitiei. In tot acest timp, mai multi membri PSD Arad s-au prezentat la sediu, pentru activitatile obisnuite, insa nu li s-a permis accesul in imobil.

Conform unor surse din randul anchetatorilor, ancheta are legatura cu presupuse acte de coruptie la punctul de lucru al DRDP Timisoara din Vama Nadlac II, unde s-ar fi pretins diverse taxe soferilor ale caror automarfare erau cantarite, iar greutatea nu ar fi fost corespunzatoare reglementarilor sau documentelor de transport. Mita data de soferi pentru ca angajatii DRDP sa treaca cu vederea greutatea reala a camioanelor ar fi fost de pana la 100 de euro pe transport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Cristian Ispravnic audiat DNA, #perchezitii DNA PSD Arad , #DNA