Sefa CNA, chemata la DNA - PP-DD a depus plangere penala impotriva Laurei Georgescu (Video)

Marti, 22 Iulie 2014, ora 18:08
4036 citiri
Sefa CNA, chemata la DNA - PP-DD a depus plangere penala impotriva Laurei Georgescu (Video)
Foto: DC News

Laura Georgescu, sefa Consiliului National al Audiovizualului (CNA), este asteptata miercuri la DNA.

Procurorii au chemat-o la audieri dupa ce PP-DD a depus o plangere penala pe numele Laurei Georgescu, informeaza Realitatea Tv. PP-DD o acuza pe sefa CNA de coruptie.

Alaturi de Laura Georgescu sunt asteptati la DNA si alti membri ai CNA, in calitate de martori.

Basescu, despre sefa CNA: Un om de proasta calitate, a incercat sa ajunga si la mine. Sa plece! (Video)

Potrivit Mediafax, plangerea a fost depusa in aceasta luna de Liliana Minca, ce are si calitatea de membru al Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Plangerea are ca obiect infractiunile de luare de mita si trafic de influenta. In plangere sunt mentionate si fragmente din inregistrarile cu Laura Georgescu, in care aceasta face referire la o posibila sponsorizare sau donatie a unor laptopuri pentru Consiliu.

Presedintele CNA a intrat in dizgratia colegilor si a opiniei publice odata cu aparitia unor inregistrari in care aceasta le vorbea urat unor elevi de clasa a treia, in cadrul unui program de educatie alternativa.

Ulterior, noi inregistrari cu sefa CNA au fost date publicitatii, de data aceasta ea putand fi auzita cum ii dezvaluie interlocutorului sau faptul ca protejeaza postul de televiziune Romania TV, controlat de deputatul PSD Sebastian Ghita.

In inregistrare, Laura Georgescu vorbeste despre deputatul PSD cu apelativul "boul de Ghita", iar despre presedintele Comisiei de Cultura a Senatului, Georgica Severin, spune ca este "jigodie". Din aceleasi inregistrari, reiese ca Laura Georgescu ar fi dorit in schimbul protectiei postului de televiziune o finantare constand in laptopuri pentru CNA.

Noi inregistrari cu sefa CNA. Laura Georgescu: Va belesc! Sa moara mama! Pe bani va belesc! (Video)

De asemenea, in alte inregistrari, Laura Georgescu pare a ameninta niste angajati, avertizandu-i ca urmeaza sa ii penalizeze la salariu. "Va belesc. Sa moara mama! Pe bani va belesc!", spune aceasta.

Cele mai recente inregistrari cu sefa CNA au fost facute publice luni seara de Realitatea Tv. De data aceasta Laura Georgescu glumeste pe tema alegerilor prezidentiale, afirmand ca Romania va fi singura tara cu doi presedinti.

Sefa CNA face afirmatiile in timpul unei discutii cu reprezentanti ai unei firme IT, pe marginea crearii unui logo CNA mai mare, astfel incat daca este luata "o bucatica" dintr-o inregistrare a unei sedinte CNA, sa se "exonereze" institutia de raspunderea patrimoniala ulterioara.

Noi inregistrari cu sefa CNA: Romania, singura tara cu doi presedinti

"Eu mai am o problema. Ati vorbit la un moment dat de aplicatia pentru logo CNA. Numa' o secunda! Ma bucur sincer ca ati deschis discutia asta pentru ca eu exact asta nu vroiam, eu nu vroiam logo.

(...) Stiti de ce? Pentru ca daca, Doamne fereste!, se ia o bucatica dintr-un material care este prezentat in sedinta publica, care e inregistrat cu alt device, nici nu ma intereseaza cu ce, eu trebuie sa ma exonerez eu, institutie platita din bani publici, de raspundere patrimoniala ulterioara intr-o speta de drepturi de autor. Atat! Sa dorm si eu linistita!", spune Laura Georgescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Laura Georgescu CNA DNA, #Laura Georgescu plangere penala PPDD , #DNA