Retea de traficanti de droguri, anihilata de politistii bucuresteni (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 12:06
2451 citiri
Retea de traficanti de droguri, anihilata de politistii bucuresteni (Video)
Foto: Politia Romana

Membrii unei retele de traficanti si consumatori de droguri de mare risc au fost retinuti, joi, in urma unei actiuni a Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog.

Politistii au retinut 13 persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 57 de ani, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc, fapta prevazuta si pedepsita de art.2, alin. 2, din Legea nr. 143/2000, constituirea unui grup infractional organizat, fapta prevazuta si pedepsita de art.7, alin 1, din Legea 39/2003, si detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fapta prevazuta si pedepsita de art.4, alin 2, din Legea nr. 143/2000, potrivit unui comunicat al Politiei Romane remis, vineri, Ziare.com.

Dupa ce au fost audiati, la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bucuresti, instanta de judecata a hotarat sa emita mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pe numele a noua dintre cei 13 retinuti.

Dupa mai mult de trei luni de investigatii, timp in care politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog au reusit probarea activitatii infractionale a uneia dintre cele mai mari retele de traficanti de droguri din Sectorul 6. Asadar, joi au prezentat Tribunalului Bucuresti probele adunate si au obtinut autorizatie de perchezitie.

Politistii antidrog din cadrul B.C.C.O. Bucuresti, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, au efectuat zece perchezitii domiciliare la locuintele suspectilor, situate in Capitala, in Localitatile Snagov, Judetul Ilfov si Mihailesti, Judetul Giurgiu.

In locuintele suspectilor au fost descoperite 25 grame de heroina, 289 comprimate de metadona, cinci comprimate de suboxona, fragmente vegetale verzi si uscate de canabis, sase telefoane mobile si sase cartele SIM, suma de 3.630 de lei (despre care se detin date ca provine din traficul de droguri), precum si diferite materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor. Totodata, s-a stabilit ca membrii gruparii vindeau heroina in sectoarele 5 si 6 din Capitala, precum si in judetele Ilfov si Giurgiu. (A.T.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#droguri Bucuresti retea sector 6, #mandat perchezitie probe droguri mare risc , #droguri