Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Roman prins in Cambodgia cu 3,5 kilograme de cocaina

Vineri, 23 August 2013, ora 10:58
3369 citiri
Roman prins in Cambodgia cu 3,5 kilograme de cocaina
Foto: www.lideruldeopinie.ro

Un roman care transporta in bagaje 3,5 kilograme de cocaina a fost arestat de politia cambodgiana miercuri pe aeroportul international Siem Reap. Drogurile aveau ca destinatie Thailanda.

Serban Rares Cadri, in varsta de 38 de ani, a fost arestat imediat dupa ce a coborat dintr-o cursa din Brazilia care facuse o escala la Singapore, inainte de aterizarea pe Siem Reap, a spus Um Amara, sef adjunct al politiei aeroportului, relateaza Cambodia Daily.

Acesta a declarat ca autoritatile cambodgiene au avut informatii despre venirea lui Serban Rares Cadri atat din partea surselor braziliene cat si din Singapore.

"Am avut informatia si l-am identificat pe suspect inainte de a-l aresta", a spus Ang Sokhinou, directorul serviciilor vamale ale aeroportului. Acesta a dezvaluit ca suspectul planuia sa inchirieze un taxi pentru a traversa in Thailanda la punctul de trecere de la Poipet.

Drogurile au fost gasite invelite in plastic si sarma de cupru, ascunse intr-un convector electric aflat in bagajul acestuia. Cetateanul roman va fi trimis vineri in fata tribunalului local pentru a fi acuzat.

Captura de droguri este a treia care implica cocaina anul acesta. Ultima a fost in iulie, cand politia a arestat o femeie din Indonezia care incerca sa se imbarce la bordul unei curse catre Thailanda cu aproape 2,5 kilograme de cocaina.

Arestarile au venit in contextul in care Autoritatea Nationala pentru Combaterea Drogurilor a declarat anul 2012 un an record in capturi, cu aproape 40 de kilograme de cocaina confiscate.

Multi dintre cei arestati pe aeroporturile cambodgiene cu droguri asupra lor sunt carausi pentru marile retele de traficanti de droguri care au conexiuni in America de Sud si Thailanda, unde drogurile incep sa devina populare printre cei bogati.

Cambodgia, unde consumul de cocaina este o practica rara, a devenit un mare nod de legatura pentru contrabanda cu cocaina organizata de marile sindicate de traficanti de droguri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Roaman arestta Campodgia droguri, #Roman arestat aeroport droguri, #Roman arestat droguri Thailanda , #droguri