Viscolul da peste cap traficul: Probleme pe doua autostrazi si mai multe drumuri nationale - UPDATE

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 22:45
11080 citiri
Viscolul da peste cap traficul: Probleme pe doua autostrazi si mai multe drumuri nationale - UPDATE
Foto: Arhiva/Ziare.com

Cei care aveau in plan drumuri spre sau dinspre Constanta in aceasta seara ar trebui sa si le amane. Mai multe drumuri sunt total sau partial inchise din cauza viscolului.

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat partial in jurul orei 22:30, dupa ce fusese inchis la ora 19:00. Mai exact, se circula acum doar pe tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, insa este posibil ca autoritatile sa decida din nou inchiderea sa daca vicolul se va inteti.

"Decizia de inchidere a fost luata impreuna cu Politia Rutiera, din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse, spre zero, care odata cu caderea noptii pot ridica probleme serioase in timpul deplasarii conducatorilor auto.

Mentionam ca este absolut necesar ca toti conducatorii auto sa respecte indicatiile si recomandarile Politiei Rutiere, precum si restrictiile instituite si sa evite deplasarile in zonele afectate de codul galben de viscol si ninsori", se arata intr-un comunicat al CNAIR, remis Ziare.com.

Politia Romana a anuntat apoi ca a fost inchisa si Autostrada A4 Ovidiu - Constanta din cauza zapezii si a viscolului. Tot in jurul orei 22:30 insa a fost anuntat ca traficul a fost redeschis pe ambele sensuri pentru moment, pe portiunea Ovidiu - Agigea.

De asemenea, Traficul autovehiculelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone prin Vama Ruse din judetul Giurgiu, la granita cu Bulgaria, a fost blocat, marti, tot din cauza viscolului, anunta News.ro. Traficul greu a fost restrictionat, incepand cu ora 19:30 si pe DN5 Bucuresti - Giurgiu.

Potrivit Infotrafic, mai sunt inchise din cauza viscolului si a zapezii urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

Judetul Calarasi:

- DN 3 Branesti - Fundulea - Calarasi;

- DN31 Calarasi - Oltenita;

- DN4 Bucuresti - Oltenita

Judetul Constanta:

- DN 22 Lumina - Mihai Viteazu;

- DN 2A Ovidiu - Harsova

Judetul Giurgiu

- DN5B Giurgiu - Ghimpati;

- DN61 Giurgiu - Crevedia Mare

- DN41 Remus - Oltenita

Judetul Ialomita

- DN3A Fetesti - Limita cu judetul Calarasi (Lehliu) ;

- DN2C Slobozia - Limita cu judetul Buzau (Tovarasia) ;

- DN21A Tandarei - Limita cu Braila (intersectie cu DN21)

Cel mai bine in aceste zile, inainte de a pleca la drum, e bine sa va informati asupra situatiei din teren pe traseul pe care il aveti de urmat.

Sunt la dispozitie numerele Dispeceratului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere 021/264.33.33; 021/9360 sau site-ul www.cnadnr.ro, precum si paginile de FB si Twitter ale CNADNR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#autostrada soarelui inchisa viscol , #drumuri