Directorul care a dezvaluit ilegalitatile din CNADNR nu mai are voie sa intre in institutie

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 22:30
4614 citiri
Directorul care a dezvaluit ilegalitatile din CNADNR nu mai are voie sa intre in institutie
Foto: Realitatea TV

CNADNR a interzis oficial accesul in sediul central al institutiei pentru directorul adjunct de investitii la regionala Craiova, Alin Goga (foto), cel care a dezvaluit public o serie de ilegalitati.

"Avand in vedere faptul ca in cursul zilei de astazi, 9 octombrie, juristul Alin Goga a transmis mai multe amenintari la adresa unor salariati ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), atat verbal, cat si prin interpusi sau SMS, aducem la cunostinta opiniei publice ca astfel de actiuni contravin codului de comportament etic prevazut de legislatia in vigoare, preluat de CNADNR obligatoriu pentru toti salariatii companiei", se arata intr-o informare de presa transmisa de CNADNR si preluata de Mediafax.

Reprezentantii companiei il mai acuza pe Alin Goga ca ar fi afirmat ca este la curent cu concluziile raportului Corpului de Control, cu toate ca acest control nu a fost inca finalizat.

"Toate aceste actiuni ale domnului Alin Goga au determinat restrictionarea accesului acestuia in incinta companiei. Mentionam ca toate aceste actiuni, declaratii si participari la emisiuni TV nu vor schimba cursul cercetarilor penale efectuate de catre organele abilitate, cercetari in care domnul Alin Goga incearca sa-si schimbe calitatea", se mai arata in comunicatul CNADNR.

Alin Goga a fost suspendat de CNADNR ca urmare a unei aparitii intr-o emisiune TV in care a reclamat neregulile din institutie.

Director al Companiei de Autostrazi, suspendat din functie in urma unei aparitii TV

ActiveWatch: CNADNR reactioneaza in stil mafiot fata de functionarii sai care au semnalat nereguli

Ulterior, acesta a acordat un interviu in care a afirmat ca unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe "caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme".

Acuzatii grave la adresa directorilor din Compania de Autostrazi: Spaga, furt, ilegalitati

In urma dezvalurilor facute de Goga, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a cerut la mijlocul lunii august Corpului de Control al institutiei sa faca un control la CNADNR.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la CNADNR, dupa dezvaluirile din institutie (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#director CNADNR interdictie intrare sediu, #Alin Goga suspendat CNADNR , #drumuri
Comentarii