Elicopter SMURD prabusit in Siutghiol Ponta: Tot ma intreb daca asa a vrut soarta

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 23:48
7659 citiri
Elicopter SMURD prabusit in Siutghiol Ponta: Tot ma intreb daca asa a vrut soarta
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Prim-ministrul Victor Ponta a transmis un mesaj dupa accidentul in care a fost implicat un elicopter SMURD, luni dupa-masa, aparatul prabusindu-se in lacul Siutghiol.

"In seara aceasta nu simt nicio satisfactie politica pt votul din Parlament - ma gandesc doar la oamenii extraordinari din echipajul Elicopterului SMURD pe care i-am pierdut azi. Si tot ma intreb daca asa a veut soarta sau daca se putea face ceva ca sa evitam tragedia!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Elicopter SMURD prabusit in Siutghiol Iohannis: Sa le fim alaturi prin rugaciuni si ganduri

Acesta a subliniat ca marti urmeaza sa fie informat oficial, de catre vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea, cu privire la accidentul din lacul Siutghiol.

"Maine Gabriel Oprea o sa-mi prezinte si mie si tururor oamenilor o prima informare despre tragedia de acolo. Pana atunci nu pot decat sa ma gandesc la sufletele lor bune si la suferinta celor care le-au fost apropiati! Si sa le multumesc inca o data celor care isi fac zi de zi datoria fara sa fie cunoscuti si laudati de noi toti pt eroismul lor!", a mai notat premierul.

Elicopter SMURD prabusit in lacul Siutghiol. Trei persoane gasite, una a murit

Un elicopter SMURD de tip EC 135 apartinand Serviciului din Constanta s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in lacul Siutghiol dintre Mamaia si Navodari, cu patru persoane la bord - pilotul, copilotul, un medic si o asistenta.

Se pare ca elicopterul ar fi fost solicitat din judetul Tulcea, de unde a preluat un pacient pentru a-l aduce la Spitalul Judetean Constanta. In jurul orei 13.00, aparatul era deja in aceasta misiune.

Potrivit televiziunilor de stiri, pacientul fusese deja lasat la spital, iar echipajul era la ora 16:00 pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, pentru realimentare, operatiune care a durat circa 20 de minute si s-a incheiat cu succes. Apoi, aparatul s-a indreptat catre Aeroportul Tuzla, el prabusindu-se intre ora 16.07, cand a decolat, si ora 16.15, cand au aparut primele informatii cu privire la accident.

Elicopterul se indrepta catre Aeroportul Tuzla, iar la ora 16:18 turnul de control de la Mihail Kogalniceanu s-a autoseziat, deoarece aparatul nu ajunsese inca la Agigea, in drumul spre Tuzla.

Guvernul Ponta 4: Noul Cabinet a fost votat in Parlament

Tot luni, Guvernul Ponta 4 a fost votat de Parlament obtinand cu usurinta majoritatea de care avea nevoie. Astfel, dintre cei 468 de parlamentari prezenti, 377 au fost pentru, numar cu mult peste minimul necesar.

Depunerea juramantului de catre ministrii noului Guvern va avea loc, marti seara, la 20:30, la Palatul Cotroceni.

F.N.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#Victor Ponta elicopter prabusit, #Ponta elicopter SMURD Siutghiol, #elicopter prabusit Siutghiol, #elicopter SMURD prabusit , #elicopter SMURD prabusit