Elicopter SMURD prabusit Mazare: Daca era cu doua ore mai devreme, mergeam eu cu barca dupa ei

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 21:21
3964 citiri
Elicopter SMURD prabusit Mazare: Daca era cu doua ore mai devreme, mergeam eu cu barca dupa ei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a spus joi ca s-a plimbat cu caiacul pe lacul Siutghiol, cu doua ore inainte de prabusirea elicopterului SMURD, luni dupa-amiaza, putin dupa ora 16.00.

Edilul spune ca, daca ar fi fost in zona cand s-a produs accidentul, ar fi incercat sa ajute "pe cineva" cat ar fi putut, iar daca ar fi fost cu doua luni mai devreme, ar fi mers el cu barca.

"Daca, Doamne fereste, ar fi fost drama cu doua luni inainte, mergeam eu cu barca si cu ce mai aveam. Dar s-a intamplat sa fie iarna. Barca este pe uscat, pe mal, nu puteam sa o scot ca nu mai avea nici lichid de racire.

Fusesem cu caiacul pe lac cu doua ore inainte, iar daca s-ar fi intamplat, Doamne fereste, cu doua ore inainte, probabil ca apucam sa ajut pe cineva cat puteam de pe caiac", a spus primarul Constantei, citat de Mediafax.

Elicopter SMURD prabusit in Siutghiol: Salvatori veniti cu barca cu motor stricat - au vaslit

Radu Mazare locuieste intr-o casa din Mamaia, chiar pe malul lacului Siutghiol, el fiind un mare amator de sporturi nautice.

Elicopter prabusit in lac: Povestea barcagiului care a ajuns inaintea autoritatilor: Au murit cu zile!

Un elicopter SMURD de tip EC 135 apartinand Serviciului din Constanta s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in lacul Siutghiol dintre Mamaia si Navodari, cu patru persoane la bord - pilotul, copilotul, un medic si o asistenta. Niciunul nu a reusit sa supravietuiasca.

Elicopterul fusese solicitat anterior din judetul Tulcea, de unde a preluat un pacient pentru a-l aduce la Spitalul Judetean Constanta. Dupa realimentarea pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, aparatul s-a indreptat catre Aeroportul Tuzla, el prabusindu-se insa in lac dupa cateva minute.

Autoritatile au fost acuzate ca nu au intervenit in timp util, pentru salvarea victimelor. Un echipaj al ISU care a intervenit pentru salvarea pasagerilor din elicopterul prabusit in lac a ajuns la fata locului fara a avea motorul barcii functional, astfel ca oamenii au fost nevoiti sa vasleasca in larg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Radu Mazare elicopter prabusit Siutghiol, #Mazare elicopter prabusit lac, #elicopter SMURD prabusit lac, #elicopter SMURD prabusit Siutghiol , #elicopter SMURD prabusit