A zecea editie a Festivalului Brazilor de Craciun (Video)

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 17:08
1360 citiri
A zecea editie a Festivalului Brazilor de Craciun (Video)
Foto: thedailygreen.com

Simboluri ale vietii, lumina si basme ale copilariei sunt propunerile designerilor pentru cea de-a zecea editie a Festivalului Brazilor de Craciun. Editia 2010 a Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment caritabil organizat joi seara de organizatia Salvati Copiii Romania, propune 25 de brazi originali.

Printre acestia, bradul creatoarei de moda Ingrid Vlasov, fastuos si plin de magie, invita la rememorarea puritatii copilariei, prin albul predominant si simboluri ale basmelor, in timp ce bradul creat de Venera Arapu este centrat pe lumina pe care o aduce sarbatoarea.

Pictorita Ana Wagner, cu ajutorul Vintage Monique, s-a jucat cu fantezia, creand un brad bogat, in care globurile de portelan pictate manual se imbina cu zeci de flori albe. Fiecare glob pune in scena o poveste a copilariei: Baronul din Copaci, Poveste de Craciun sau Portretele doamnei Frida.

Bradul creatorului de moda Cristian Samfira contureaza un Craciun in care picaturile de apa simbolizeaza viata si bucuria de a trai, iar sculptorul Valentin Vartosu propune un brad conceptualizat, intitulat sugestiv Dorumetru.

Lena Criveanu a imaginat pentru aceasta editie un brad care seamana cu o bezea, creat din mingi infatisand personaje de desene animate.

Brazilor creati de designeri li se adauga cei apartinand elevilor de la Mark Twain International School, cel al Scolii Europene Bucuresti, precum si bradul creat de Salvati Copiii Romania, din pagini de carte suprapuse si povesti.

Fondurile colectate din licitarea celor 25 de brazi creati in exclusivitate pentru Festivalul Brazilor de Craciun vor asigura suport pentru cele 43 de centre socio-educationale pe care Salvati Copiii Romania le are in 39 de orase ale tarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Festivalul Brazilor de Craciun , #eveniment