Angela Similea si Victor Surdu, vanati de banca

Vineri, 24 Septembrie 2010, ora 09:06
7412 citiri
Angela Similea si Victor Surdu, vanati de banca
Foto: Arhiva

Cantareata Angela Similea, in varsta de 63 de ani, si sotul sau, deputatul PSD Victor Surdu, de 63 de ani, s-au trezit cu bunurile sechestrate dupa ce au fost executati silit pentru un imprumut bancar nerambursat de circa 700.000 de euro.

Artista este la un pas de a ramane fara apartamentul sau de patru camere din Bucuresti, dar si fara un service auto din localitatea Afumati, imobilele urmand sa fie scoase la licitatie de banca Intesa Sanpaolo Romania, informeaza Adevarul.

Cei doi au contractat un credit de 698.000 de euro, in februarie 2007, de societatea lui Victor Surdu, care opera service-ul, dar nu au reusit sa isi achite datoriile.

Au refinantat imprumutul, iar datoria la banca a ajuns la 714.319 de euro si s-au angajat sa restuie suma pana in mai 2009. Dupa acest termen, banca l-a mai pasuit de patru ori, pana in februarie 2010, cu conditia ca sotia sa sa-i devina girant.

In ambele cazuri, sentintele de executare sunt definitive si fara cale de atac. In vizorul executorilor judecatoresti s-au aflat un service auto modern din Afumati, care contine un centru ITP, un showroom si un motel, dar si apartamentul cuplului din cartierul bucurestean.

Deputatul Victor Surdu sustine ca povestea cu sechestrul pe o parte din averea sa este exagerata, tinand cont ca el nu mai are nicio calitate in firma care nu si-a platit datoriile la banca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Angela Similea Victor Surdu, #executati silit banca , #eveniment
Comentarii
Poza mhlcrts
mhlcrts
rank 5
Noi, Angela Similea, care am reusit performanta in comunism de a calatori in neagra strainatate desi eram casatorita cu un cetatean strain, fara sa Securitatea sa ma faca colaboratoarea ei, nu-i asa?
Poza Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
rank 5
Angela Similea, ce doamna, ce caracter!? Nu conteaza atata timp cat avem voce, aratam bine si stim sa ne orientam in spatiu, indiferent de regimul politic aflat la putere.