Call Center la Primaria Brasov

Miercuri, 03 August 2011, ora 09:38
1402 citiri
Call Center la Primaria Brasov
Foto:zf.ro

Call Center, portal web si un sistem de plata electronic. Sunt trei servicii utile de care vor putea beneficia, incepand de joi, locuitorii orasului Brasov. Prin aceasta masura, autoritatile usureaza accesul cetatenitlor la informatie, se reduc birocratia si timpii de asteptare.

Masurile fac parte din proiectul "Primaria Brasov la un click distanta", co-finantat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, informeaza Adevarul.

Una dintre cele trei componente ale proiectului Primariei este implementarea unui portal web, care va contine un modul de servicii e-administratie integrate in pagina de Internet a Primariei, un modul Intranet si un altul Extranet, mai arata sursa citata.

Toate acestea vor oferi cetatenilor accesul la mai multe servicii electronice: depunerea de documentatii pentru autorizatii si certificate, consultarea situatiei proprii si stadiul solutionarii demersurilor, notificarile automate trimise cetatenilor inregistrati, plata electronica, descarcarea formularelor tipizate si oferirea de informatii online.

O alta componenta a proiectului este deschiderea unui Call Center, care va fi disponibil non stop cu posibilitatea de a raspunde automat la 20 de apeluri telefonice simultane.

Printr-un simplu apel la 0268. 405.000, cu tarif normal, veti aveti acces la informatii privind programul de lucru al Primariei sau al institutiilor publice din subordinea Consiliului Local, taxe si impozite locale, acte necesare pentru obtinerea diverselor documente administrative sau calendarul evenimentelor locale.

In ceea ce priveste sistemul de plata electronic, acesta va va asigura acces non stop la informatii despre taxele si impozitele locale. In plus, veti putea achita sigur, rapid si comod datoriile la bugetul local, utilizand doar o conexiune internet si un card bancar.

Proiectul are o valoare de peste 2 milioane de lei si a fost co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#call center primarie Brasov, #acces servicii electronice , #eveniment