Aberatia zilei: Fetita si sarpele

Joi, 27 August 2015, ora 16:27
6013 citiri
Aberatia zilei: Fetita si sarpele
Foto: Adevarul

O fetita s-a aflat pret de cateva minute in fata unul sarpe boa constrictor despartita fiind doar de un geam spart, acoperit cu... banda adeziva.

Momentul a fost surprins in imagini de un vizitator al Gradinii Zoologice din Barlad, judetul Vaslui. Fetita era insotita de parinti, care nu au sesizat pericolul, scrie Adevarul.

In schimb, cel care a fost martor la momentul in care micuta s-a aflat in apropierea periculoasei reptile a fost atat de inspaimantat de ce putea sa se intample si de inconstienta adultilor din jur, asa ca a relatat toata intamplarea pe Facebook, mentionand, totodata, si alte nereguli inregistrate la Zoo Barlad, cum ar fi o sumedenie de geamuri sparte.

Reactia directorului Gradinii Zoologice este de-a dreptul socanta. Acesta a precizat ca geamul a fost gasit spart duminica, 23 august, de vina fiind, probabil, "un vizitator curios si neindemanatic".

"Nu este estetic, dar garantez ca este sigur. Nu putem repara terariul pentru ca e facut dintr-un plexiglas special care nu se gaseste pe piata, nu e vorba de costuri", a explicat Adrian Carabat, directorul Gradinii zoologice Barlad, pentru sursa citata.

In aceste conditii, singura solutie gasita a fost lipirea geamului cu scotch. Tipic romanesc.

In plus, programul in incinta respectiva a fost scurtat, vizitatorii putand vedea reptilele doar pana la ora 15:00, adica atata timp cat exista un supraveghetor de sala.

Stam si ne intrebam: Daca banda adeziva care tine sarpele boa constructor la distanta fata de vizitatori dispare (din varii motive, cum ar fi acela ca un inconstient vrea sa mangaie reptila si sa isi faca un selfie cu ea), ce face supraveghetorul de sala? Dar daca acesta vine dimineata la munca si nu mai gaseste nici banda, nici sarpele boa?

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#geam spart Zoo Barlad sarpe, #sarpe boa Zoo Barlad , #eveniment