PACT nu poate organiza un concurs de pescuit pe Belina. Tel Drum a invocat "configuratia naturala a malurilor"

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 15:30
9930 citiri
PACT nu poate organiza un concurs de pescuit pe Belina. Tel Drum a invocat "configuratia naturala a malurilor"
Foto: Arhiva Pixabay

Platforma PACT sustine ca Liviu Dragnea a mintit atunci cand a sustinut luna trecuta ca oricine poate merge la pescuit pe Insula Belina.

Dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca "Acolo (pe Insula Belina - n.red.) pescuiesc multi oameni. Te duci si pescuiesti. E foarte simplu. Ca si pe Dunare", cei de la PACT au anuntat ca doresc sa se implice in valorificarea potentialului turistic al insulei Belina, identificat de Guvernul PSD si Consiliul Judetean Teleorman, si au initiat demersurile pentru ca pe 15 octombrie, intre orele 10 si 17, sa organizeze acolo concursul "Prinde pestele cel mare".

Citeste si Se organizeaza protest pe Insula Belina: Va propunem sa va aduceti unditele, scaunelul si lada de bere

Iar pentru acest lucru s-au adresat Consiliului Judetean Teleorman pentru a obtine un raspuns privitor la posibilitatea de a organiza concursul pe Insula Belina.

Reprezentantii consiliului le-au transmis ca nu pot avea acces la Insula Belina fara aprobarea Tel Drum.

Drept urmare, cei de la PACT au facut cerere catre Tel Drum pentru a primi aprobare. Compania a raspuns ca nu poate pune la dispozitie balta Belina pentru concursul de pescuit sportiv de pe data de 15.

"Societatea noastra nu va poate pune la dispozitie balta Belina pentru organizarea concursului de pescuit sportiv. Totodata va informam ca din cauza configuratiei naturale a malurilor care permit un numar limitat de locuri de pescuit, societatea noastra pune la dispozitie un numar de numai 10 locuri/zi pentru pescuit individual, dar la data de 15.10.2017, data solicitata de dumneavoastra mai sunt disponibile doar 5 locuri, 5 locuri fiind deja rezervate", este raspunsul oferit de Tel Drum catre Pact.

  • Dragnea se teme ca DNA ii va lasa guvernul fara ministri si reactioneaza furibund in cazul Belina: Sa tipe toti! Si ambasadele sa tipe
  • PMP: Serban Nicolae a depus un proiect legislativ care permite crearea unui paradis fiscal pe Insula Belina
  • Iohannis: Shhaideh si Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase. PSD face scut Shhaideh si Plumb nu-si dau demisiile si considera ca nu au facut ceva ilegal
  • Dragnea: Colegii le-au cerut lui Shhaideh si Plumb sa nu demisioneze. Toader trebuie sa aiba o pozitie
  • Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
    CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
    Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
    De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
    De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
    În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
    #pescuit Insula Belina PACT, #Dragnea pescuit Belina , #eveniment