Discuta LIVE cu Carmen Harra despre ce ne rezerva viitorul

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 06:40
7597 citiri
Discuta LIVE cu Carmen Harra despre ce ne rezerva viitorul
Foto: carmenharra.ro

A facut numeroase previziuni care s-au adeverit despre cantareti, actori si presedinti ai lumii. A prezis ca mariajul dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston nu o sa fie unul de durata. Madonnei i-a prezis, in 1997, ca va avea un baiat, lucru care s-a intamplat trei ani mai tarziu.

In 2008, a prezis ca Barack Obama va castiga alegerile prezidentiale din America in fata lui John McCain.

Astazi, Carmen Harra spune ca Romania va fi lovita de un cutremur foarte puternic, dar cu mult mai putine victime decat cel din 1977, si ca Traian Basescu nu va putea sa-si duca la bun sfarsit cel de al doilea mandat din cauza unei boli.

Ziare.com va invita, joi, de la ora 12:15, sa intrati in dialog cu prezicatoarea Carmen Harra. Aceasta va explica, in cadrul unei emisiuni LIVE, de ce nu s-au adeverit unele dintre predictiile sale cele mai cunoscute.

Printre predictiile care nu s-au implinit se numara si cea din 2009 potrivit careia noul presedinte al tarii va fi un barbat ce va avea in jur de 40 de ani.

Exista lucruri pe care nu le poate vedea in viitor? Care sunt variabilele care pot face ca previziunile sa nu se adevereasca?

Putem afla cu certitudine daca va ajunge Elena Udrea presedinte sau daca Romania va fi devastata de calamitati naturale?

De la invitata Ziare.com mai puteti afla ce reprezinta o zodie norocoasa si care este puterea flacarii violet.

Pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 12.15, pentru a discuta cu Carmen Harra.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Carmen Harra Ziare com, #Carmen Harra emisiune, #Carmen Harra predictii , #eveniment