Fundatia Lauder Romania si primarii Oprescu si Negoita aprind luminile de Hanuca si Craciun (Video)

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 08:38
5305 citiri
Fundatia Lauder Romania si primarii Oprescu si Negoita aprind luminile de Hanuca si Craciun (Video)
Foto: Scoala Lauder

Fundatia Ronald S. Lauder Romania, reprezentata de presedintele Tova Ben Nun Cherbis, organizeaza a 11-a editie a Galei Lauder a Prieteniei, in cadrul careia vor fi aprinse a patra lumanare de Hanuca si bradul de Craciun.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si primarul sectorului 3, Robert Negoita, vor fi invitati ai Galei, la care vor participa si elevii si profesorii Complexului Educational Lauder-Reut, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Gala se va desfasura marti, 11 decembrie 2011, orele 18:00, la Hotel Marriott, iar programul va cuprinde momente artistice sustinute de copiii de la Lauder-Reut, precum si de artistii Teatrului Yiddishpiel din Tel Aviv: Monica (Moldes) Vardimon si Anat Atzmon.

In plus, elevii clasei a VIII-a de la Lauder-Reut vor prezenta in premiera un prototip pentru captarea energiei eoliene, iar numerosii elevi olimpici si campioni "Magna cum Lauder" ai scoliii primare, ai celei gimanziale si ai liceului Lauder-Reut vor fi premiati de catre Fundatia R.S. Lauder.

Luminitele aprinse de Sorin Oprescu si de Robert Negoita

Primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, va aprinde bradul de Craciun, in timp ce primarul sectorului 3, Robert Negoita, va aprinde imaginea-model a viitoarei cladiri a Liceului Lauder-Reut. Cea de-a patra lumanare de Hanuca va fi aprinsa de familia Tozman, ai carei copii studiaza la Lauder-Reut.

Printre cele 300 de personalitati care vor participa la eveniment se numara oficiali ai Guvernului, ai Administratiei Prezidentiale, oameni de afaceri cunoscuti sau ambasadorii Israelului, Germaniei, Austriei si Cehiei. Fondurile obtinute cu acest prilej sunt destinate educatiei de calitate - Complexului Educational Lauder-Reut.

Despre Fundatia Ronald S. Lauder

Fundatia internationala Ronald S. Lauder, cu sediul central in New York si Budapesta, avind filiale in intrega Europa Centrala si de Est, patroneaza activitatea celor peste 50 de unitati de invatamant particular si centre educationale, pe care le-a infiintat in 16 tari din regiune.

In Romania, Fundatia a infiintat, in anul 1997, Complexul Educational Multicultural "Lauder-Reut", care gazduieste in prezent peste 300 de elevi si cuprinde o gradinita, scoala primara si gimnaziu si liceu de business, media si diplomatie cu predare in limba engleza, acreditate de Ministerul Educatiei. "Lauder-Reut" este una dintre institutiile de invatamant private de elita si s-a dezvolat ca alternativa de succes la sistem din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Fundatia Lauder lumini Craciun, #Fundatia Lauder lumina Hanuca, #Lauder aprindere brad Craciun, #Sorin Oprescu Fundatie Lauder, #Robert Negoita Fundatie Lauder , #scoli particulare