Honorius Prigoana vinde date personale pentru zece euro bucata

Duminica, 23 Mai 2010, ora 20:19
4629 citiri

Honorius Prigoana detine un portal de investigatii financiare, numit bonitate.ro, in colaborare cu BNR si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Astfel, pentru suma de 10 euro, puteti afla date despre diverse companii, furnizate de Centrala incidentelor de plati a Bancii Nationale, potrivit unei coproductii HotNews.ro si Kamikaze. De asemenea, se pot afla date personale cum ar fi numele, prenumele, seria si numarul din buletin, CNP-ul, adresa, numerele de telefon si alte informatii.

La inscrierea pe site vi se cer toate aceste informatii, care, ulterior, devin baza sa de date si pot fi furnizate altor utilizator, in schimbul taxei mentionate.

De altfel, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca s-a autosesizat in legatura cu site-ul lui Prigona si va incepe o investigatie in acest sens.

Drept la replica Bonitate.ro

"www.bonitate.ro nu functioneaza in colaborare cu BNR si Autoritatea Nationala de

Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal", se arata intr-un drept la replica remis Ziare.com si semnat de Adrian Soneriu, Director General al www.bonitate.ro.

"SC BONITATE SRL e inregistrat ca operator la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si utilizeaza in scopuri proprii (mentionate in Termenele si Conditiile de utilizare a portalului bonitate.ro) datele personale (nume si prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail, date bancare, etc) ale utilizatorilor portalui bonitate.ro cu consimtamantul expres si informat al acestora prin acceptarea Termenelor si Conditiilor de utilizare a portalului www.bonitate.ro.

Inscrierea, alegerea tipului de cont, completarea si salvarea datelor se pot face doar dupa ce sunt citite si acceptate conditiile de utilizare a portalului bonitate.ro, utilizatorii avand posibilitatea sa nu accepte aceste conditii;

Pentru utilizarea portalului www.bonitate.ro nu se percepe o taxa minima de 10 Euro si nu exista abonament. Informatiile cerute la inscriere sunt folosite doar pentru facturarea serviciilor si pentru verificarea corectitudinii informatiilor oferite de utilizatori, cand acestia comunica incidente de plata, nerespectari de clauze contractuale, etc. Nu vindem pentru 10 Euro sau pentru oricare alta suma datele personale ale utilizatorilor portalului bonitate.ro", se mai arata in dreptul la replica.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Honorius Prigoana site, #vanzare date personale Prigoana , #eveniment
Comentarii
Poza Iogica
Iogica
rank 5
Prigoana... te-ai jidanit, nene ! Ai incaput pe mana masonilor, a evreilor, acolo, in America, unde te+a dus taticul tau, ca el, cand era la Gherla, nu a avut parte de scoli americane, se pregatea sa devina regele gunoaielor.