Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Femeia si copilul ei de 3 ani, disparuti de duminica intr-o padure, au fost gasiti

Luni, 22 Aprilie 2019, ora 14:26
11537 citiri
Femeia si copilul ei de 3 ani, disparuti de duminica intr-o padure, au fost gasiti
Foto: Arhiva Ziare.com

O femeie de 40 de ani si copilul ei de 3 ani au fost dati disparuti de catre familie dupa ce au plecat la plimbare, in padurea din apropierea satului Zizin, judetul Brasov, si nu au mai revenit.

UPDATE: Femeia si fiul ei de 3 ani au fost gasiti pe un drum forestier in zona Valea Tinoasa, de politisti si jandarmi. Cei doi sunt teferi, dar slabiti, dupa o noapte petrecuta in padure.

Ei nu necesita ingrijiri medicale, insa ISU Brasov a directionat un echipaj medical care ii transporta la spital.

Femeia si copilul au fost dati disparuti de catre familie dupa ce au plecat la plimbare, in padurea din apropierea satului Zizin, judetul Brasov, si nu au mai revenit.

Politistii au demarat cutarile in zona si au facut apel la populatie sa semnaleze daca i-au vazut cumva.

"La data de 21.04.2019, orele 17.45, dispeceratul IPJ Brasov a fost sesizat cu privire la faptul ca o femeie in varsta de 40 ani, impreuna cu fiul sau minor in varsta de 3 ani si 10 luni, au plecat intr-o directie necunoscuta, in plimbare, si nu s-au mai intors. Acestia se aflau in padurea din apropierea satului Zizin, com. Tarlungeni, judetul Brasov, impreuna cu alti membri ai familiei", a anuntat, luni dimineata IPJ Brasov.

Sursa citata a precizat ca femeia are 1,70 m inaltime, 55 kg, fata ovala constitutie astenica, ochii albastri, parul saten drept mediu, prins la spate in coada. La data plecarii purta o geaca de fas lunga de culoare albastru inchis si o pereche de blugi.

Minorul are 1 m - 1,10 m inaltime, ochii mari negri, fata ovala, par castaniu, constitutie normala. Acesta purta o geaca de fas de culoare rosie, o bluza de culoare alba si incaltat cu cizme de culoare neagra. Avea asupra sa o bicicleta fara pedale de culoare rosie, cu inscriptia "190", de culoare neagra, pe cadru.

"Persoanele care pot furniza orice informatii despre persoana disparuta, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112", au mai transmis politistii.

Acestia au precizat ca in zona indicata se fac cautari pentru gasirea persoanelor disparute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#femeie copil disparuti padure, #femeie copil disparut Brasov , #eveniment