Star Taxi - Aplicatia care revolutioneaza taximetria

Marti, 07 Iulie 2015, ora 10:57
5391 citiri
Star Taxi - Aplicatia care revolutioneaza taximetria

Lansat in 2012 sub sloganul "Revolutia a inceput", programul pentru mobil si tableta creat de Star Taxi pentru facilitarea relatiilor dintre clienti si furnizorii de servicii de transport ai companiei se poate lauda cu un numar urias de utilizatori si cu cele mai bune review-uri din partea acestora.

Aplicatia este compatibila pe cele mai folosite sisteme de operare pentru dispozitivele inteligente - iOS, Android, cat si Windows.

Iata ce poti face cu aplicatia Star Taxi, cea care a revolutionat deja serviciile de taximetrie si nu are de gand sa se opreasca aici:

In calitate de client, ai posibilitatea de a comunica direct cu soferul autoturismului pe care il astepti. In plus, il poti localiza pe harta in orice moment atunci cand este pe drum spre destinatia in care te afli si poti lua legatura cu el prin mesaje sau printr-un apel direct, pentru a-l ghida sau pentru a-i cere mai multe informatii.

La finalul cursei, clientii au posibilitatea de a oferi feedback soferului insarcinat cu respectiva cursa, printr-un sistem de notare. Ratingul ii motiveaza pe soferii Star Taxi sa fie mai atenti la felul in care se poarta cu clientii si la felul in care conduc. Compania s-a folosit de acest rating si pentru a face o selectie intre colaboratorii sai. Totodata, clientii mai beneficiaza si de un serviciu Call Center, disponibil 24/ 24.

Politica Star Taxi implica respectul fata de clienti, dar si pe acela fata de colaboratori. Obiectivul companiei este acela de a oferi o experienta cat mai placuta ambelor parti in timpul curselor.

Aplicatia se afla in dezvoltare continua, pe langa descarcarea facila a aplicatiei pe dispozitivele mobile ce folosesc sistemele Android, iOS si mai nou Windows, aceasta beneficiaza si de o noua functionalitate destinata imbunatatirii experientei utilizatorilor; este vorba despre posibilitatea de a bloca un sofer.

Daca ti se intampla sa parcurgi un traseu alaturi de un sofer care nu ti-a oferit experienta asteptata, acum vei putea sa blochezi respectivul sofer astfel incat sa nu mai aiba acces la comenzile tale. Prin aceasta functionalitate revolutionara, Star Taxi vrea sa optimizeze relatia clientilor cu compania si sa le ofere acestora o experienta cat mai placuta.

Descarca-ti chiar acum aplicatia!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#aplicatie Star Taxi, #blocare sofer taxi, #aplicatie comanda taxi , #eveniment