TV Ziare.com: Cum scapam de maidanezii din Bucuresti?

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 14:08
1451 citiri
TV Ziare.com: Cum scapam de maidanezii din Bucuresti?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog joi, incepand cu ora 16.00, cu vicepresedintele PRM, Marius Marinescu.

Invitatul Ziare.com va discuta pe marginea propunerii prefectului Capitalei, Mihai Atanasoaiei, potrivit caruia maidanezii din Bucuresti ar trebui eutanasiati.

Prefectul doreste sa fie eutanasiati imediat cainii grav bolnavi si cei agresivi, si abia mai apoi animalele care nu au fost adoptate in termen de sapte zile.

Se pot rezolva astfel problemele provocate de cainii fara stapan din Capitala? Este eutansia o solutie viabila in contextul in care pe strazile Bucurestiului salasluiesc cateva zeci de mii de patrupede?

Se militeaza prea mult pentru drepturile animalelor si prea putin pentru protectia oamenilor? Este 300 de lei pe luna un cost prea mare pentru adapostirea cainilor maidanezi?

Este sterilizarea o alternativa corecta in conditiile in care vaccinurile pentru tratarea pacientilor muscati de caini costa 1,4 milioane de euro numai in Bucuresti?

Pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 16.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Marius Marinescu, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com, #eutanasiere caini , #eveniment