Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Protest cu pistol in varf de stalp la Cotroceni (Video)

Miercuri, 10 August 2011, ora 09:46
3581 citiri
Protest cu pistol in varf de stalp la Cotroceni (Video)
Foto: Antena 3

Un barbat protesteaza, miercuri dimineata, urcat pe un stalp din fata Palatului Cotroceni.

Identitatea acestuia este cunoscuta de politisti, avand in vedere ca a facut acelasi lucru si in urma cu o luna si jumatate.

La primele ore ale diminetii, omul s-a suit pe stalp, cu o panza pe care si-a scris revendicarile, si a inceput sa tipe. La fata locului au sosit imediat echipaje ale politiei si pompierilor si incearca sa-l convinga sa se dea jos.

Spre deosebire de actiunea din iunie, de aceasta data barbatul cere ca presedintele sa vina sa discute cu el. Potrivit Antena 3, omul este dotat cu un rucsac in care are apa si mancare, semn ca nu intentioneaza sa se dea jos prea curand.

Potrivit propriilor declaratii, Neculai Stancu, in varsta de 28 de ani, protestatarul catarat pe un stalp din imediata apropiere a Palatului Cotroceni, arma pe care a aratat-o in urma cu putin timp negociatorilor Politiei Capitalei, este un pistol cu gaze. El a indreptat arma catre negociatori, insa apoi a anuntat ca o va folosi doar impotriva sa, daca nu-i vor fi analizate revendicarile sau daca se va incerca o actiune in forta.

Potrivit NewsIn, negociatorii au urmarit elementele armei si au descoperit ca nu este adevarat, ci un model folosit la air-soft.

Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat, pentru Antena 3, ca un trecator l-a observat, in jurul orei 8:30, si a sunat la 112 pentru a anunta incidentul. "Barbatul afirma ca este nedreptatit in justitie, asa cum a facut si in luna iunie", a precizat aceasta.

Ulterior, oficialul Politiei a anuntat ca unul dintre psihologii care incearca sa discute cu barbatul il cunoaste foarte bine, acesta fiind cunoscut ca suferind de boli psihice.

La 8 iunie, acelasi barbat s-a urcat pe un stalp de langa Palatul Cotroceni, amenintand ca se va sinucide pentru ca nu ii sunt respectate drepturile fundamentale. A stat acolo timp de sase ore, dupa care a fost convins sa coboare si sa fie dus la spital.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#stalp Cotroceni, #barbat stalp Cotroceni , #eveniment