Un mistret a spart un bar din Petrosani

Duminica, 29 Iulie 2012, ora 18:47
3205 citiri
Un mistret a spart un bar din Petrosani
Foto:Ziare.com/Marius Mitrache

Un porc mistret a spart doua geamuri si a intrat intr-un bar din Petrosani in noaptea de sambata spre duminica.

Povestea pare desprinsa din filmele SF, iar proprietarul spune ca aproape nimeni nu l-a crezut atunci cand a sunat la 112.

Porcul mistret a ajuns in oras cel mai probabil dupa ce a fost haituit de cainii vagabonzi. Animalul, speriat si alergat de comunitarii din Petrosani, s-a refugiat intr-un bar aflat in centrul municipiului Petrosani. Proprietarul localului spune ca nu i-a venit sa creada cand l-au sunat oamenii de la paza.

"M-a sunat baiatul care pazeste aici terasele din centrul orasului. Am venit imediat si alarma era pornita. Atunci am constatat ca doua geamuri erau sparte si era sange peste tot. Era 04.00 dimineata si, cand am sunat la 112, abia daca m-au crezut oamenii, poate spuneau ca sunt lovit la scufie, pentru ca asa ceva nu s-a mai pomenit aici", spune proprietarul barului, Ionel Serafimescu.

Animalul a ajuns in oras, dupa ce, cel mai probabil, a coborat spre satele de la poalele Parangului si, cand a fost zarit de caini, acesta a intrat in panica si a coborat in fuga spre oras. Proprietarul barului intuieste care a fost traseul animalului.

"A venit de undeva de pe drumul spre Parang, a urcat pe scarile unui bar non stop, apoi a fugit spre barul meu. Aici a spart un geam gros de 6 mm, apoi a intrat pana in zona bailor, unde era plin de sange, si apoi a spart un alt geam. Un vecin care auzise alarma de la bar a iesit in balcon si spune ca a vazut ceva mare si negru, care, cand a spart al doilea geam, a coborat spre zona caii ferate, spre colonie sau spre Jiu", mai povesteste Serafimescu.

Nimeni nu isi explica cum a fost posibil ca un animal salbatic sa ajunga in oras, iar medicii veterinari spun ca, cel mai probabil, daca animalul mai traieste, s-a refugiat intr-un loc sigur si nu ataca oamenii. "Cu siguranta a ajuns in oras din lipsa hranei din padure. Acum s-a refugiat intr-un loc sigur si e exclus sa fie un pericol pentru oameni. Asa se explica si cum de a intrat in barul care era gol noaptea, doar pentru a se refugia", sustine dr. Octavian Popescu, medic veterinar, sef DSVSA Petrosani.

Astfel de incidente nu sunt singulare, insa, in ultimii ani, este pentru prima data cand un animal salbatic ajunge in centrul orasului. Au mai fost situatii cand lupi sau mistreti au ajuns in zonele de case, dar in niciun caz in centrul orasului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#mistret spart bar Petrosani, #mistret refugiat bar Petrosani , #eveniment