Ziare.com

Vizita in Romania a comisarului european Johannes Hahn, anulata din cauza zapezii

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 09:13

   

Vizita in Romania a comisarului european Johannes Hahn, anulata din cauza zapezii
Vizita comisarului european pentru politica regionala Johannes Hahn, programata pentru joi, 26 ianuarie 2012, a fost anulata.

Delegatia condusa de oficialul european s-a aflat in imposibilitatea de a se deplasa de la Bruxelles la Bucuresti din cauza perturbarii traficului aerian, se afirma intr-un comunicat al Guvernului, remis Ziare.com.

Johannes Hahn urma sa aiba intrevederi cu presedintele Traian Basescu, cu premierul Emil Boc si cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Comisarul european pentru politica regionala urma sa participe, la sediul Guvernului Romaniei, la lucrarile comitetului interministerial privind absorbtia fondurilor europene si la o reuniune cu reprezentantii institutiilor financiare internationale referitoare la acordarea de asistenta tehnica autoritatilor romane pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene.

De asemenea, oficialul european urma sa asiste, impreuna cu premierul Emil Boc la ceremonia de semnare a memorandumurilor de intelegere dintre Romania si Banca Europeana de Investitii, respectiv Banca Mondiala, privind sprijinul acordat de aceste institutii financiare pentru absorbtia fondurilor structurale si de coeziune de catre Romania.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 734 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor