Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

800 de jandarmi vor patrula in Capitala, in noaptea de Inviere

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 14:03
769 citiri
800 de jandarmi vor patrula in Capitala, in noaptea de Inviere
Foto: Stiri Locale

150 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica, la Catedrala Patriarhala din Dealul Mitropoliei, in noaptea de Inviere, iar alti aproximativ 650 vor fi mobilizati pe traseele de deplasare catre lacasele de cult din Capitala, precum si in zona apropiata a acestora.

Potrivit oficialilor Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, aproximativ 800 de jandarmi vor asigura in colaborare cu celelalte autoritati responsabile, masurile de ordine si siguranta in noaptea de Inviere.

150 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica la Catedrala Patriarhala din Dealul Mitropoliei, 50 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica la Biserica Sfanta Treime (intersectie Calea 13 Septembrie cu Strada Mihail Sebastian), iar alti 600 de jandarmi bucuresteni vor patrula pe traseele de deplasare catre lacasele de cult din Capitala, precum si in zona apropiata a acestora.

In aceasta perioada, se vor intensifica actiunile de patrulare, in special in zona statiilor de transport in comun, unde sunt inregistrate valori mari de trafic a calatorilor, pentru combaterea infractiunilor de furt, precum si in zona pietelor, pentru prevenirea si combaterea comercializarii ilicite a unor produse specifice sarbatorilor de Paste.

De asemenea, patrule pedestre si auto ale Jandarmeriei Bucuresti vor actiona si in locurile in care se vor desfasura manifestari cultural-artistice (unde vor fi si focuri de artificii), pentru a se evita pe cat posibil ranirea persoanelor participante, producerea incendiilor accidentale sau a oricaror incidente care pot afecta siguranta cetatenilor.

Cetatenii pot solicita sprijinul jandarmilor in situatia tulburarii ordinii publice sau in cazul in care sunt martorii savarsirii altor fapte antisociale, la numarul unic pentru situatii de urgenta 112, sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie pentru a solicita sprijin.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#jandarmi noapte Inviere, #jandarmi asigura linistea, #liniste publica jandarmi , #frauda