Ziare.com

"Academia Catavencu" cheama CNA in instanta

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 08:26

   

"Academia Catavencu" cheama CNA in instanta
"Academia Catavencu" a depus o actiune in instanta, solicitand suspendarea deciziei Consiliului National al Audiovizualului (CNA) prin care a fost interzis spotul "Corul Vanatorilor", in care saptamanalul isi promova lista candidatilor "patati".

"Ni s-a facut o nedreptate, ni s-a ingradit dreptul la libera exprimare si ne-am adresat justitiei. Spotul facea trimitere la o lista a candidatilor patati pe care noi o tipaream in ziar si o tiparim in continuare", a declarat Doru Buscu, redactor-sef al "Academia Catavencu", citat de Cotidianul.

Actiunea in instanta a fost depusa pe 21 noiembrie, procesul urmand sa se judece la Curtea de Apel. Termenul pentru suspendare este 2 decembrie, iar termenul pentru judecare este 19 ianuarie, potrivit avocatului "Academiei Catavencu", Doru Costea.

In sedinta din 12 noiembrie, Consiliul National al Audiovizualului a somat public postul Realitatea TV sa opreasca difuzarea spotului in care "Academia Catavencu" isi promoveaza lista candidatilor "patati", pe care o publica pe perioada campaniei, pentru ca incalca principiul informarii corecte.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1879 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sunteti de acord cu decizia CNA de a interzice clipul?

Daca da, votati pozitiv
Daca nu, votati negativ

 

HUOOOOOOOOOO!

Cenzori imputiti!
La puscarie cu cenzorii!

 

Academia catavencu alias Voiculescu!

Academia Voiculescu asta inseamna catavencu.

 

Rezolvare usoara !

Academia Catavencu sa faca bine sa-si plateasca spotul publicitar catre TVR,ca emisiune privata, si atunci este corect. Daca TVR nu va vrea sa il difuzeze, poate,legal si corect,sa porneasca actiune in instanta.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor