Ziare.com

Adi Minune, cercetat de ANI

de Irina Ursu
Joi, 11 Februarie 2010, ora 10:35

   

Malelistul Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, este cercetat de ANI fiind acuzat de fals in declaratii.

Pe langa meseria de artist, Adi Minune este si consilier local la Stefanestii de Jos, judetul Ilfov, informeaza un comunicat al ANI remis Ziare.com.

Pe 14 noiembrie 2008, Agentia Nationala de Integritate s-a sesizat din oficiu cu privire la posibila nerespectare de catre Adrian Simionescu, in calitate de consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Stefanestii de Jos (Judetul Ilfov), a dispozitiilor legale referitoare la completarea si depunerea declaratiilor de avere aferente anului fiscal 2007.

Deoarece, din verificarile efectuate, a rezultat ca Adi Minune nu a respectat dispozitiile legale privind depunerea in termen a declaratiilor de avere si de interese, la data de 25.11.2008, s-a intocmit procesul-verbal de contraventie prin care a fost sanctionat cu o amenda in cuantum de 500 lei. Pe 10 februarie 2009, acesta si-a platit amenda.

ANI anunta ca in declaratia din 2008 Adi Minune nu a precizat sau a facut mentiuni eronate cu privire la suprafata unui teren pe care il detine, nu a mentionat un teren situat in Comuna Corbeanca (Judetul Ilfov), nu a declarat un apartament situat in Bucuresti, sector 3, dobandit in anul 1997, nu a mentionat cele 2 autoturisme marca Mercedes Benz 200 si Mercedes Benz E 280, nu a mentionat contractul de leasing financiar, nu a mentionat veniturile realizate in anul fiscal 2007, nu a mentionat calitatea de membru PSD , precum si calitatile de asociat la firma A & G MUSIC & FILM S.R.L., asociat unic si administrator la firma Adrian Media Music, respectiv de comerciant persoana fizica la firma Simionescu G. Adrian.

Deoarece aspectele prezentate constituie indicii temeinice privind savarsirea de catre Adi Minune a infractiunii de fals in declaratii, s-a dispus sesizarea Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4018 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
12 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si ce-i va face ANI?

Ce le-a facut si celorlalti! Cine poate oase roade. sau va urma o noua telenovela Macovei - SRS - Chireac.

 

Nu stiam ca ANI ancheteaza si copiii...

Adio... Minune,... cercetat de ANI!

.

Nu ai inteles ADI s-a cuplat cu ANI!

La multi ani si sa fie sanatosi! Cred ca va fi un cuplu fericit.

Adrian Simionescu, pe numele lui adevarat, este cu sau fara voia noastra un fenomen fara egal in scena muzicii noastre romanesti ! El detine recotdul celui mai contesta gen muzical si recordul unui numar imens de adulatori !

Artistii in general sant asaltati si de juristi si economisti care le asigura sansa unei evolutii cat se poate de legale ... de multe ori autoritarismul sau neglijenta vedetelor le aduce in pragul unor veritabile deranjuri fionanciare ! Este Adrian Minune o vedeta in adevaratul sens al cuvantului ? Sig ca este ...

sigur mai opusule

cea mai tare vedeta. ai uitat ghilimele de rigoare :))) da un edit la mesaj si pune-le, rogu-te :)))

pe ei

oare ce merita acest sobol ? tortura este un compliment pentru un esemenea personaj

 

LASA ADI.....

Draga ADI...minune?, lasa, nu fii suparat, asta-i soarta voastra a ARTISTILOR [ca-n bancul cu presedintele de C.A.P.], nu vezi ca boculetu e cu geana pe voi ARTISTII?.

 

Prostul daca nu-i fudul

La mancat in anus sa se faca consilier.

 

Alo,cosasule!

Vezi ca ANI e o capusa creata aiurea care toaca bani din buget fara nici un rezultat palpabil.Nu are drept de cercetare iar celelalte organe ale statului se pot sesiza singure de savarsirea de infractiuni nu trebuie sa le spuna ANI.
Daca crezi ca ai sange si poti sa te lupti cu morile de vant lichideaza institutiile neproductive,mari producatoarende gauri in bugetul statului.Daca nu lasa pe altii mai competenti.Cu ANI a ta nu o sa faceti nicio MINUNE.

 

Copilul minune

Copilul... :)) nu si-a platit impozitele sau tva-ul ?:))

 

@ Cristi 1992....... (asta e anul cind ai iesit la pensie....!!)

Pai e cit se poate de normal !..el asteapta un Consilier dela Banka Moddiala ptr.ca e nedreptatit ! la 1.30 m cit are el plateste de ex. ascelasi TVA ca si unul de 1.80 m
ptr.un costum de haine ...e corect.!!?? ptr.o pereche de
pantofi plateste la fel... ca cel ce poarta 42 pe cind el
poarta 33...!! e corect..!? pe cind unu de 1.80 maninca
la o masa principala 2 cotlete.. iar Ady minunatzie 1/4 de pork .. e corect !!?...tragetzi voi concluziile....!!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor