Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Bernard Madoff si sotia sa au incercat sa se sinucida in 2008

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 11:09
3244 citiri
Bernard Madoff si sotia sa au incercat sa se sinucida in 2008
Foto: Forbes.com

Bernard Madoff si sotia sa, Ruth Madoff, au incercat sa se sinucida in 2008, dupa scandalul fraudei de 65 miliarde de dolari.

Dezvaluirea a fost facuta de Ruth Madoff in cadrul primului sau interviu, acordat emisiunii postului CBS, "60 de minute". In cadrul acelei emisiuni, sotia lui Bernard Madoff a declarat, citata de The Telegraph, ca nu isi aminteste a cui idee a fost, dar ca "ne-am decis sa ne sinucidem pentru ca era atat de cumplit ceea ce se intampla".

Ruth Madoff a afirmat ca, impreuna cu sotul sau, a incercat sa se sinucida inghitind somnifere si pastile impotriva anxietatii: "Am primit telefoane teribile, mailuri de ura, dincolo de orice inchipuire. Si am zis 'Nu pot sa mai suport'", continuand ca "sosirea Craciunului s-a adaugat intregii depresii". Ea a spus ca se bucura ca s-au trezit in viata a doua zi dupa ce au luat pastilele.

Inainte de incercarea de sinucidere, sotii Madoff au strans mai multe obiecte personale, inclusiv bijuterii, si le-au trimis fiului mai mic, Andrew, care a aflat de-abia dupa trei ani ca parintii lui aveau de gand sa se sinucida dupa ce au trimis acele obiecte.

Madoff, in varsta de 73 de ani, ispaseste o condamnare de 150 de ani dupa ce a recunoscut implicarea intr-o frauda ce a durat mai multe decenii. El a prejudiciat investitorii cu multe miliarde de dolari, folosindu-se de schema Ponzi, in cea mai mare frauda financiara din istorie.

Afirmatiile sotiei vin la aproape un an dupa ce unul dintre copiii cuplului, Mark, s-a spanzurat la varsta de 46 de ani, pe 11 decembrie 2010, la implinirea a doi ani de la arestarea tatalui sau.

Mark si Andrew Madoff au fost cei care l-au predat pe Bernard Madoff autoritatilor, la o zi dupa ce acesta le-a dezvaluit infractiunea. Intre timp, el a spus ca niciun membru al familiei sale nu a fost implicat in frauda si ca a actionat singur.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#bernard madoff arestare, #ruh madoff sinucidere, #bernard madoff sinucidere , #frauda