Boc: Florin Piersic ma va ierta pentru omisiunea de la gala TIFF

Duminica, 07 Iunie 2009, ora 13:03
1585 citiri
Boc: Florin Piersic ma va ierta pentru omisiunea de la gala TIFF

Premierul Emil Boc a declarat, duminica, la Cluj, ca actorul Florin Piersic, cel care a primit premiul pentru intreaga cariera la editia din acest an a Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), il va ierta pentru ca nu l-a mentionat pe scena galei de inchidere a TIFF.

Emil Boc a fost prezent sambata seara la gala, unde i-a inmanat premiul de excelenta actorului Mircea Albulescu.

"Daca mie mi-a dat sansa sa ii ofer numai domnului Albulescu premiul de excelenta, nu puteam sa iau locul Claudiei Cardinale. Claudia Cardinale a fost vedeta serii, asa incat ma va ierta Florin Piersic. Vom bea o tuica de pruna impreuna si vom povesti ore in sir, asa cum am facut de atatea ori. Oricum, este un om atat de drag romanilor si clujenilor incat a meritat acea seara superba", a afirmat premierul.

Actorul clujean Florin Piersic, care a primit premiul pentru intreaga cariera la cea de a opta editie a Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca, l-a admonestat, glumind, pe premierul Emil Boc, ca nu l-a pomenit in discursul sau.

Boc, care i-a inmanat actorului Mircea Albulescu premiul de excelenta, a marturisit pe scena ca maestrul a cucerit-o pe sotia sa Oana, "din primul moment" atunci cand aceasta l-a auzit recitand Mihai Eminescu. "Sotia mi-a spus: m-a cucerit din primul moment. Eu nu am reusit acest lucru", a afirmat premierul.

In replica, Florin Piersic i-a atras atentia premierului, care a stat in loja in momentul in care actorul a urcat pe scena, ca putea sa aminteasca si de el.

"Domnule prim-ministru, puteati sa ma pomeniti si pe mine, da-o naibii, nu numai pe Albulescu", l-a dojenit Piersic.

Actorul clujean si-a adus aminte de replica lui Emil Boc dupa ce a marturisit ca l-a impresionat faptul ca vechul sau coleg Mircea Albulescu si-a dedicat premiul si acelor actori care nu mai traiesc.

Florin Piersic a uitat insa, in cateva secunde, de supararea pe premier, deoarece se afla pe scena cu actrita Claudia Cardinale, pe care a pupat-o de mai multe ori, a tinut-o de mana si a spus ca "arata bine fiara".

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#florin piersic, #Emil Boc, #TIFF , #frauda