Cine a fost Valeriu Lazarov?

Marti, 11 August 2009, ora 10:07
12901 citiri
Cine a fost Valeriu Lazarov?

Valeriu Lazarov s-a nascut la Barlad, la 20 decembrie 1935. Ideea de a intra in lumea media i-a venit cand avea 14-15 ani, varsta la care a vizionat la un cinematograf din Piatra Neamt o comedie muzicala sovietica, "Volga, Volga". Filmul i-a placut atat de mult incat l-a vazut de 12 ori, determinandu-l sa devina regizor.

In 1953, Lazarov pleaca la Bucuresti pentru a studia regia la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografie (IATC). In iunie 1957, termina studiile si alege televiziunea in detrimentul cinematografiei.

A murit Valeriu Lazarov

Lazarov a plecat pentru prima oara in strainatate in anul 1966, pentru a participa la Festivalul international de televiziune de la Monte Carlo cu filmul "Omul si camera". De-a lungul timpului a primit diverse premii internationale si a obtinut permisiunea autoritatilor romane sa iasa temporar din tara.

In august 1968 ajunge in Spania, pentru a inregistra doua emisiuni la postul public de televiziune TVE, la invitatia directorului general Juan Jose Roson.

Dupa 11 ani de lucru in Spania, in 1979, Lazarov ajunge la televiziunea nationala italiana, RAI, pentru realizarea unei serii de programe intitulate "Tilt". La scurt timp, incepe sa lucreze pentru Silvio Berlusconi, la Canale 5, unde ajunge director de productie, presedintele consiliului de administratie si director al centrului de productie Videotime.

In 1989 revine in Spania, trimis de Berlusconi pentru a conduce din pozitia de director general postul Tele 5, parte a retelei private de televiziune controlate de Fininvest, compania lui Silvio Berlusconi.

Lazarov conduce Tele 5 pana in 1994, cand este inlocuit de Maurizio Carlotti, in contextul unei crize a incasarilor din publicitate ale postului.

In 1995 si-a infiintat propria companie de productie, Prime Time Communications.

Din 2004 era casatorit cu Augusta Dumitrascu

Valeriu Lazarov era casatorit, din 2004, cu Augusta Dumitrascu. Cei doi se cunosteau din anul 2002 iar multi nu dadeau mari sanse relatiei lor din pricina diferentei de varsta de 37 de ani.

Augusta Dumitrascu si-a facut debutul in televiziune in anul 2000 si a inceput la echipa Telejurnalului de la TVR 2.

Dupa doi ani si jumatate a intrat in echipa lui Lazarov si a obtinut o emisiune proprie, Babilonia, pe care a prezentat-o timp de un an.

In 2003, dupa ce contractul emisiunii sale cu Antena 1 a expirat, Augusta a primit functia de director de dezvoltare internationala la "Prime Time World" si "Sagitarius Communications", firmele lui Valeriu Lazarov, si a plecat la Madrid unde, in paralel cu serviciul, a urmat o scoala superioara de televiziune.

Tot in anul 2003, in seara de Craciun, Augusta a primit de la Valeriu Lazarov inelul de cununie.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Valariu Lazarov murit, #Valeriu Lazarov cariera, #Valeriu Lazarov Augusta , #frauda
Comentarii
L
limba dulce mult aduce....
rank 1
a fost unul care a dat si primit limbi la greu de la multe tzoape