Circulatia trenurilor a fost redeschisa in nordul tarii

Vineri, 01 August 2008, ora 16:31
1206 citiri
Circulatia trenurilor a fost redeschisa in nordul tarii

Circulatia trenurilor a fost redeschisa in nordul tarii pe relatia Dornesti-Gura Putnei datorita finalizarii lucrarilor de reparatii la linie, in timp ce trei sectii se mentin inchise pe Regionala Iasi si doua pe Regionala Cluj.

Potrivit unui comunicat remis presei de CFR SA, circulatia trenurilor in nordul tarii, pe relatia Dornesti - Gura Putnei a fost redeschisa in urma finalizarii lucrarilor de reparatii la linie, incepand de joi, de la ora 16.25.

Compania mentioneaza ca se mentin inchise urmatoarele sectii de circulatie pe Regionala CF Iasi: sectia Darmanesti - Dornisoara, intre statiile Darmanesti - Cacica (terasament spalat, prisma colmatata),sectia Dornesti - Nisipitu, intre statiile Gura Putnei - Falcau - Nisipitu (aluviuni peste linie) si sectia Gura Putnei - Putna, intre statiile Gura Putnei - Putna (terasament spalat). Toate trenurile personale care circulau pe aceste sectii au fost anulate.

De asemenea, sunt inchise pe Regionala CF Cluj sectia Sarmasag - Zalau, intre statiile Sarmasag - Borla (pod inundat), iar pe relatia Zalau - Sarmasag si Sarmasag - Zalau, calatorii sunt transportati cu mijloace auto, puse la dispozitie de Regionala CF Cluj. Mai este inchisa si sectia Salva - Sighetul Marmatiei, intre statiile Viseu de Jos, Leordina (linie inundata, depunere aluviuni), Leordina - Petrova (terasament spalat, tablier inundat), Petrova - Valea Viseului (depunere aluviuni peste linie), Valea Viseului - Bocicoi (terasament inundat, spalare prism de piatra sparta).

Raman in continuare si unele modificari in circulatia trenurilor: Acc 1643 Bucursti Nord - Sighetu Marmatiei circula doar pe relatia Bucuresti Nord - Viseu de Jos si este anulat pe relatia Viseu de Jos - Sighetu Marmatiei, Acc 1644 Sighetu Marmatiei - Bucuresti Nord circula doar pe relatia Viseu de Jos - Bucuresti Nord si este anulat pe relatia Sighetu Marmatiei- Viseu de Jos, Acc 1943/1942 Timisoara - Sighetu Marmatiei circula doar pe relatiaTimisoara -Viseu de Jos si este anulat pe relatia Viseu de Jos - Sighetu Marmatiei, Acc 1944/1941 Sighetu Marmatiei - Timisoara circula doar pe relatia Viseu de Jos -Timisoara si este anulat pe relatia Viseu de Jos - Sighetu Marmatiei. Trenurile rapid cu modificari in circulatie sunt R 940/947 Beclean pe Somes - Sighetu Marmatiei, care circula doar pe relatia Beclean pe Somes - Viseu de Jos si este anulat pe relatia Viseu de Jos - Sighetu Marmatiei si R 946/945 Sighetu Marmatiei - Beclean pe Somes, care circula doar pe relatia Viseu de Jos - Beclean pe Somes.

Trenul P 4122/4121 Sighet - Cluj circula doar intre statiile Viseu de Jos si Cluj.

Pentru calatorii care au cumparat anticipat bilete de tren pana la/de la Sighetu Marmatiei, CFR SA asigura transportul auto intre statiile Viseu de Jos - Shighetu Marmatiei/Sighetu Marmatiei - Viseu de Jos si Viseu de Jos - Valea Viseului/ Valea Viseului - Viseu de Jos.

Au mai fost impuse si restrictii de viteza intre urmatoarele statii, aflate pe raza Sucursalei Regionala CF Iasi: Dolhasca - Falticeni (30 km/h), Vama - Prisaca Dornei (30 km/h), Statia Molid (20 km/h), Molid - Vama (20 km/h), Ruginoasa - Tirgu FrumosTargu (30 km/h), Pascani - Ruginoasa (30 km/h), Radauti - Galanesti - Gura Putnei (10 km/h), Dornesti - Radauti (10 km/h)

Circulatia a fost redeschisa pe Regionala CF Cluj, intre Ileanda - Rastoci, iar pe Regionala CF Iasi la statia Suceava si intre statiile Liteni - Veresti, Dolhasca - Lespezi, Vama - Moldovita, Milisauti - Dornesti, Dornesti - Gura Putnei.

CFR SA a dat asigurari ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari, pe sectiile de circulatie afectate de inundatii, au ca principal scop desfasurarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta.

Circulatia feroviara este in continuare afectata in nordul si vestul tarii, din cauza precipitatiilor abundente din ultimele zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Circulație greoaie pe Valea Oltului. Trafic cu restricții din pricina lucrărilor la ieșire din Călimănești
Circulație greoaie pe Valea Oltului. Trafic cu restricții din pricina lucrărilor la ieșire din Călimănești
Șoferii care circulă pe Valea Oltului ar fi bine să se înarmeze cu multă răbdare deoarece traficul este greoi din cauza unor lucrări la ieșire din localitatea Călimănești....
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#circulatie, #trenuri , #frauda