Antonie Solomon ramane in arest

Luni, 08 Martie 2010, ora 15:05
1836 citiri
Antonie Solomon ramane in arest
Foto: Adevarul

Magistratii de la Curtea de Apel Pitesti au respins recursul facut de primarul Craiovei, Antonie Solomon, impotriva mandatului de arestare emis saptamana trecuta pe numele sau pentru 29 de zile.

Prin urmare, primarul s-a intors in arestul IPJ Arges, cel putin pana saptamana viitoare cand, cel mai probabil, aparatorii sai vor face o cerere de eliberare sub control judiciar, informeaza Realitatea TV.

Magistratii au considerat ca recursul avocatilor lui Solomon este nefondat, in conditiile in care dovezile prezentate de procurorii DNA par sa indice faptul ca Antonie Solomon se face vinovat de mita in forma repetata, fals si uz de fals.

Zecile de craioveni veniti pana la Pitesti pentru a-si sustine primarul au plecat acasa fara sa protesteze, la scurt timp de la aflarea deciziei.

Antonie Solomon a fost retinut pe 2 martie de procurorii Parchetului National Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti sub acuzatiile de luare de mita in forma continuata, fals intelectual si uz de fals. Pe 3 martie, Tribunalul Arges a emis pe numele lui Solomon un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potrivit procurorilor DNA, in perioada februarie 2006 - noiembrie 2006, Antonie Solomon a primit suma totala de 50.000 euro de la actionarul principal al SC PIC SA, Cornel Penescu, pentru a-si indeplini in mod necorespunzator atributiile de serviciu legate de exercitarea functiei de primar al municipiului Craiova si de presedinte al Comisiei de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale a municipiului Craiova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Antonie Solomon recurs respins, #Solomon arestat , #frauda
Comentarii
Poza Ioan din Chicago
Ioan din Chicago
rank 5
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5
Nu ar putea PD-ul sa-l declare si pe asta "CETATEAN DE ONOARE"... modelul de la Valcea.