Cinci vrajitoare fac un ritual ca sa scape Parlamentul de flacara violet (Video)

Vineri, 05 Februarie 2010, ora 23:53
4839 citiri
Cinci vrajitoare fac un ritual ca sa scape Parlamentul de flacara violet (Video)
Foto: Arhiva

Cinci vrajitoare au inceput, vineri seara, la Cluj-Napoca, un ritual pentru a desface blestemul flacarii violet care s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei.

Ritualul va dura noua zile si noua nopti, iar vrajitoarele - din Cluj, Buftea si Bucuresti - spun ca vor face descantece atat pe malul Somesului, cat si in padurea si cimitirul din comuna Baciu, informeaza Mediafax.com.

Vrajitoarele fac incantatii pe un cearceaf violet, avand pe cap cate un batic violet, asupra unui ceaun in care arde focul, rotind deasupra cate o scoica sau un bat de lemn.

"Alunga raul din Guvernul Romaniei, sa ramana tara Romaniei curata de farmece, de blesteme, sa ramana Guvernul curat, sa ramana luminat, vesti bune sa ne aduca Guvernul. Am potolit si am indepartat flacara raului si a blestemului din Parlamentul Romaniei prin stol de pasari negre. (...) Iesi, raule, din tara noastra si din creierii presedintilor si conducatorilor", sunt vorbe spuse de vrajitoare.

Potrivit acestora, in urma cu mai multi ani, "in Parlament a intrat un stol de pasari negre", iar de atunci institutia este bantuita de "fantome si farmece".

"Flacara violet a afectat foarte multi oameni din Parlament. Sunt forte negative, malefice, care fac rau prin flacari violet", spune Ciresica, una dintre vrajitoarele care fac ritualul.

Vrajitoarele mai spun ca flacara violet a fost un secret al vrajitoarelor si al fortelor lor puternice, pana sa fie descoperita de "oamenii mari, chiar din Guvernul Romaniei".

In urma investigatiilor pe care le-au facut, vrajitoarele au descoperit si ca familia Geoana intr-adevar a fost lovita de flacara violet: "Ne-am consultat si, intr-adevar, a fost folosita flacara violet, in secret. Am constatat ca familia Geoana a fost lovita de fortele malefice, ale raului si nu le merge rau numai pe plan profesional, ci si pe alte planuri".

Ciresica a mai spus ca, in Parlament, la dezbaterea din campania electorala, s-a lucrat "cu apa parasita de la noua fantani".

"Blestemul flacarii violet dureaza. Depinde pe ce perioada a fost facut, de la trei ani la noua sau 27 de ani", mai spun vrajitoarele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#vrajitoare flacara violet Parlament, #vrajitoare flacara violet Geoana , #frauda