Real Madrid-Steaua: 1-0, ne-am invins singuri!- video

Miercuri, 01 Noiembrie 2006, ora 21:47
33515 citiri
Real Madrid-Steaua: 1-0, ne-am invins singuri!- video

Dupa meciul de miercuri, 1 noiembrie, Steaua Bucuresti si-a luat adio de la Champions League, prin infrangerea in fata Realului.

Echipele care au intrat in teren au fost:

Real Madrid: Casillas - Carlos, Helguera, Cannavaro, Ramos - Diara, Emerson - Robinho, Guti, Raul - Van Nistelrooy

Steaua: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Stancu - Oprita, O. Petre, Paraschiv, Nicolita - Dica - Badea.

Formatia noastra a fost sustinuta din tribune de 15.000 de suporteri romani. Steaua a inceput in forta si a facut fata cu brio "galacticilor" ratand cateva ocazii din care putea inscrie.

Prima ratare a meciului, min. 11 - vezi video

A doua ratare a meciului, min. 39 - vezi video

Ratare Real Madrid, Cernea senzational! min. 42 - vezi video

Cartonase galbene: Ovidiu Petre, min. 7 si Banel Nicolita, min. 36.

Prima schimbare: min. 60: iese Diarra si intra Beckham.

Din pacate, in repriza a doua, a venit autogolul lui Banel Nicolita, min. 71, in momentul in care Cernea era iesit din poarta. Banel a vrut sa-i paseze pentru a evita un atac madrilen.

Real Madrid - Steaua 1-0, autogol Banel Nicolita - vezi golul

Imediat a venit min. 74 cand am crezut ca totul va lua o intorsatura urata: penalty pentru Real Madrid. Steaua era la pamant. Insa, Cernea are iar un noroc senzational! Van Niestelrooy suteaza peste poarta. Cernea a facut meciul vietii lui pentru felul in care a aparat poarta Stelei. Real Madrid nu a marcat niciun gol...ne-am invins singuri!

Schimbari: min. 75 iese van Nistelrooy intra Ronaldo; min. 81 iese Badea intra Thereau, min. 87 iese Daniel Oprita intra Gigel Coman. Pe finalul reprizei a doua madrilenii au fost mai prezenti in joc, iar Steaua a stat mai mult in aparare cu cateva zvacniri catre poarta lui Casillias. Echipa noastra merita un egal. Se confirma astfel ca Steaua Bucuresti joaca mai bine in deplasare, fotbalistii nostri reusind sa termine meciul cu fruntea sus.

In Franta , in celalalt meci al grupei: Lyon - Dinamo Kiev 1-0 si Steaua pastreaza mari sanse de a intra, in primavara, in Cupa UEFA.

Clasament (dupa trei etape):

1. Lyon - 12 pct.

2. Real Madrid - 9 pct.

3. Steaua - 3 pct.

4. Dynamo Kiev - 0 pct.

Urmariti declaratia de dupa meci a portarului Cornel Cernea:

Cernea: "Nu a fost chiar atat de greu" - vezi video

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...