Sucul care "ucide" alcoolul din sange va fi lansat si in Romania

Vineri, 04 Iulie 2008, ora 12:46
3086 citiri
Sucul care "ucide" alcoolul din sange va fi lansat si in Romania

"Alcohol Killer", o bautura racoritoare fabricata in SUA, este promovata ca "criminala a alcoolului din sange", a fost anuntat si in Romania.

Bautura este o potiune din plante naturale care poate face fata unei beri, dar nu si unor bauturi mai grele, informeaza Evenimentul Zilei.

Datorita lui Alcohol Killer, pe baza de soc (Sambucus Nigra), lamaita (Cymbopogon citratus) si Beta Glucan (un zahar care se gaseste si in malt), metabolismul este accelerat, iar organismul elimina mai rapid alcoolul din sange.

"Ceea ce trebuie sa inteleaga oamenii este ca nu se pot astepta sa bea o sticla de whisky, o doza de Alcohol BG Killer si sa fie in regula. Firma nu incurajeaza consumul de alcool, ci dimpotriva", a explicat agentul de comunicare de la firma Perfect Ltd., importatoarea produsului. Gabriel Paslaru.

"Saracu' produs, prost fiind, confunda alcoolul cu o toxina si de aceea il combate. Pentru ca asa a fost prezentat initial, ca un detoxifiant pentru organism, cu efecte benefice asupra ficatului si a rinichilor", spune Paslaru.

Pe de alta parte, Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a declarat ca pana acum, nu se poate pronunta asupra "curateniei" de aditivi din Alcohol BG Killer.

"Din ce au pe eticheta, in afara de carbohidrati, despre care nu am aflat inca de unde vin, efectele ar putea fi cele anuntate. Dar daca e un produs care are intr-adevar aceste efecte, nu ar trebui prezentat ca o solutie a bautului in exces. Pentru ca viciosii intotdeauna isi gasesc scuze si solutii", spune Mencinicopschi.

Desi nu nu poate fi gasit pe rafturile din magazine, Alcohol Killer a fost anuntat in Romania de luna trecuta.

"In momentul de fata se poarta negocieri cu distribuitorii si, probabil, in cateva saptamani sau, oricum, sigur in aceasta vara, va fi si la vanzare", spune Gabriel Paslaru.

Produsul exista deja pe piata in 27 de tari din intreaga lume, iar restul produselor din seria "It Makes You Feel Better TM", in care intra si AK, urmeaza sa fie aduse in intregime si la noi. Pe piata din Europa, Alcohol BG Killer a intrat in 2005.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#bautura, #alcool, #Alcohol Killer , #frauda
Comentarii
S
spaima vaqarilor
rank 1
la toti angajatii sub acoperire a lui tauby, o lada!