Traian Basescu i-a primit pe veterani la Cotroceni

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 22:44
1259 citiri
Traian Basescu i-a primit pe veterani la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a primit luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie a reprezentantilor Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi.

Reprezentantii asociatiilor de veterani au prezentat unele dintre dificultatile importante pe care le intampina, indeosebi cele ce privesc asigurarea drepturilor legale privind medicamentele, asistenta medicala si alocarea biletelor de tratament.

Ei s-au mai plans si de problemele pe care le intampina cu gratuitatile de calatorie, improprietarirea cu suprafete simbolice de teren si posibilitatea cumpararii locuintelor de stat in care traiesc de ani de zile, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis Ziare.com

Veteranii au avansat si ideea corelarii unor prevederi legale privind drepturile invalizilor de razboi, indiferent de data sau conflictul in cadrul caruia si-au pierdut capacitatea de a duce o viata normala.

In contextul acestei intalniri, presedintele Romaniei a reiterat preocuparea sa constanta fata de situatia veteranilor de razboi, fata de situatia de ansamblu a Armatei Romaniei.

Presedintele a insistat, indeosebi, asupra necesitatii respectarii stricte a legilor in vigoare si, deci, a asigurarii integrale a drepturilor cuvenite veteranilor si invalizilor de razboi, atat a celor din ultima conflagratie mondiala, cat si a celor care au participat sau participa la misiunile de pace din deceniile recente.

E.E.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Traian Basescu veterani, #Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi, #veterani razboi Cotroceni , #frauda