Doi tineri, prinsi cu 2,7 kilograme de hasis

Duminica, 01 Februarie 2009, ora 18:27
1644 citiri
Doi tineri, prinsi cu 2,7 kilograme de hasis
Foto: Arhiva

Doi tineri din judetul Neamt au fost prinsi, vineri, de politistii Antidrog, cu o cantitate de 2,7 kilograme de hasis, in valoare de 40.000 de euro, drogurile urmand a fi distribuite in randul tinerilor si elevilor.

"La data de 30 ianuarie 2009, in municipiul Cluj Napoca, politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Neamt din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bacau, sub coordonarea procurorilor DIICOT, Biroul teritorial Neamt, l-au prins in flagrant pe Dragos D., de 28 de ani, din comuna Borlesti, judetul Neamt, in timp ce primea un colet de la Alexandru J., de 28 de ani, din Piatra Neamt", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane remis Ziare.com.

Coletul continea cantitatea de 2,7 kg hasis si era adus din Spania de Alexandru J., drogurile urmand a fi distribuite in judetul Neamt, in randul tinerilor si elevilor. Coletul era disimulat intr-o geanta de voiaj, printre articole de imbracaminte si a fost introdus in tara pe la Arad, fiind folosit un mijloc de transport in comun, se mai arata in comunicat.

Pentru realizarea flagrantului, politistii nemteni au cooperat cu Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj si SIPI Neamt.

Suspectii au fost retinuti de catre procurori, pe baza de ordonanta de retinere si vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, introducere in tara de droguri de risc si detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu, se mai arata in comunicat.

Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a suspectilor.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#tineri retinuti, #captura hasis, #distribuire elevi, #piatra neamt , #frauda