Ziare.com

Doua contestatii la concursul pentru sefia ANI

de Elena Enache
Vineri, 07 Decembrie 2007, ora 16:52

   

Doua contestatii la concursul pentru sefia ANI
Dintre cei zece candidati respinsi la concursul pentru presedintia Agentiei Nationale de Integritate, doi au depus contestatii, ale caror rezultate urmeaza sa fie afisate luni, arata NeesIn.

Vasile Braun a obtinut 58,67 puncte la primul si al treilea subiect, respectiv 52,00 la al doilea, iar Adrian Victor Vevera a luat 25 de puncte la primul subiect, 24,83 la al doilea si 33,17 la al treilea.

Adrian Victor Vevera a obtinut cel mai mic punctaj la proba scrisa a concursului.

Toti cei zece candidati la functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate au fost respinsi la cel de-al doilea concurs organizat pentru ocuparea acestei functii.

Trei dintre candidati au fost descalificati din cauza absentei la examenul scris: Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu si Romi Rotaru Salca, iar ceilalti sapte au obtinut mai putin de 70 de puncte la fiecare dintre cele trei subiecte de concurs, limita minima impusa de regulament.

Guvernul a decis in sedinta de joi ca vicepresedintele ANI sa preia competentele presedintelui Agentiei pana la desemnarea unui castigator al concursului, astfel incat Agentia sa devina functionala de la sfarsitul acestui an, iar verificarea averilor sa inceapa din luna ianuarie 2008.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 672 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor