Drumuri deszapezite in judetul Arad

Marti, 17 Februarie 2009, ora 13:59
925 citiri
Drumuri deszapezite in judetul Arad

Mai multe echipe de interventie au actionat, in noaptea de luni spre marti, pe mai multe tronsoane de drum din judetul Arad, unde s-au inregistrat caderi masive de zapada.

Conform conducerii Consiliului Judetean Arad, interventiile au continuat si marti, avand in vedere ca pentru judetul Arad a fost emis o avertizare cod galben, valabila pana miercuri, la ora 9.00, transmite corespondentul NewsIn.

Echipajele echipelor de deszapezire au actionat in special pe DJ 792C Pancota - Maderat - Tarnova, DJ 708A Taut - Tarnova, unde au fost inregistrate caderi mari de zapada, dar si pe DN7 la Seitin, DN 7- Statia CFR Vladimirescu, precum si pe tronsonul Socodor- Frontiera cu Ungaria. Totodata, s-a actionat cu utilaje pe rutele Seleus - Sicula- Gurba- Cermei- Berechiu, Sebis - Gurahont- Madrigesti, Cermei- Avram Iancu- Lunca Teuzului, Sistarovat - Lipova, dar si pe alte tronsoane de drumuri judetene.

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a declarat, marti, ca sunt conducatori auto care nu si-au dotat masinile corespunzator cu lanturi antiderapante.

"Societatile cu care avem contract si-au mobilizat tot efectivul si utilajele pe drumurile judetene, unde au intervenit cu material antiderapant. Nu avem la aceasta ora nici un drum blocat, a existat un singur incident pe drumul Fantanele-Zabrani, unde un autotren a ramas blocat deoarece nu era dotat corespunzator, dar situatia a fost rezolvata in timp util. Ii sfatuiesc pe toti cei care circula in aceste zile pe drumurile din judet sa aiba dotarile de iarna, adica lanturi la masini, pentru a nu bloca traficul. Este o masura necesara in primul rand pentru participantii la trafic, dar si un ajutor pentru noi, autoritatile locale", a declarat Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare de cod galben pentru opt judete din vestul tarii: Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Cluj si Salaj. Atentionarea va expira miercuri, la ora 9.00.

Conform meteorologilor, va ninge pe arii extinse in Banat si in Crisana, in special in zonele de munte. Vantul va prezenta intensificari temporare, cu viteze de pana la 55 de kilometri pe ora, viscolind ninsoarea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#autoritati intervin, #deszapezire drumuri Arad , #frauda