E.On Gaz, data in judecata de familia victimei unei explozii

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 22:15
1209 citiri
E.On Gaz, data in judecata de familia victimei unei explozii

Familia unei tinere care a murit in urma unei explozii produse in luna ianuarie in Targu Mures a dat in judecata compania E.On Gaz Distributie, solicitand despagubiri.

Doua femei, rude ale tinerei care a murit in urma exploziei, solicita in instanta ca E.ON Gaz Distributie sa le dea bani pentru a-si reconstrui casa. Judecatorii au dat un nou termen, in 11 decembrie, la cererea companiei, pentru pregatirea apararii, transmite NewsIn.

Conducerea companiei sustine ca doreste sa le reconstruiasca locuinta celor doua supravietuitoare ale exploziei, insa nu a primit pana acum documentele necesare de la proprietarul imobilului.

"Independent de problema vinovatiei pentru acest nefericit accident, compania noastra si-a afirmat disponibilitatea pentru a acorda un alt ajutor umanitar important pentru reconstruirea imobilului afectat.

Acest ajutor nu s-a putut concretiza intrucat pana la acest moment nu am primit acordul in scris al proprietarei pentru inceperea lucrarilor de reconstruire", a declarat purtatorul de cuvant al E.ON Gaz, Adela Botan.

Compania E.ON Gaz Distributie mai sustine ca a sprijinit familia afectata de explozia de la Targu Mures si ca le plateste chiria pentru apartamentul in care locuiesc in prezent.

"E.ON Gaz Distributie a fost de la inceput alaturi de familie si a sprijinit-o cu tot ceea ce a fost necesar. Prin acest sprijin umanitar semnificativ, acordat initial, compania noastra a sustinut familia astfel incat aceasta sa poata reveni, in cel mai scurt timp, cat mai aproape de o stare de normalitate. De la momentul accidentului si pana in prezent, E.ON Gaz Distributie a suportat si suporta toate cheltuielile generate de inchirierea unui apartament pentru familia afectata, precum si contravaloarea serviciilor de utilitati aferente", a precizat Adela Botan.

La 30 ianuarie, pe strada Lacramioarei din Targu Mures a avut loc o explozie in urma careia o tanara in varsta de 21 de ani, Nemeth Beata, a murit, alte doua femei care locuiau in imobil au fost ranite. Locuinta a fost complet avariata in urma exploziei.

Potrivit E.ON Gaz Distributie, explozia a fost provocata de o scurgere de gaze dintr-o conducta stradala nou-construita, aflata in apropierea casei in care s-a produs accidentul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UPDATE Pompierii reiau acțiunile de căutare-salvare la blocul din Craiova unde a avut loc o explozie. Care este cauza nenorocirii
UPDATE Pompierii reiau acțiunile de căutare-salvare la blocul din Craiova unde a avut loc o explozie. Care este cauza nenorocirii
Echipajele de intervenţie reiau, joi dimineaţa, 18 aprilie, acţiunile de căutare-salvare la blocul din municipiul Craiova unde, cu o seară în urmă, s-a produs o explozie în urma căreia o...
Germania va fi dată în judecată de Comisia Europeană, pentru că a impus plata unei "taxe de neutralitate"
Germania va fi dată în judecată de Comisia Europeană, pentru că a impus plata unei "taxe de neutralitate"
Comisia Europeană ar urma să dea în judecată Germania pentru că a perceput vecinilor săi o taxă suplimentară pentru cumpărarea de gaze din depozitele sale, considerând că a încălcat...
#Eon Gaz, #judecata, #explozie, #familie, #Targu Mures, #locuinta, #platit , #frauda