Eugen Preda, ridicat de politisti

Duminica, 27 Decembrie 2009, ora 11:52
5384 citiri
Eugen Preda, ridicat de politisti
Foto: Gardianul

Eugen Preda si fratele sau, Adrian, au fost ridicati, duminica dimineata, si dusi pentru audieri la Parchet, in ancheta privind furtul armelor de la Ciorogarla. Alte 40 de persoane au fost duse la audieri in acest caz.

Politistii ii cauta in continuare pe cei doi frati care detineau depozitul de lemne in care s-au gasit armele, Alexandru si Liviu Iordan, la randul lor apropiati ai lui Eugen Preda, informeaza Realitatea TV. In casa lor nu s-au gasit arme, deci este posibil ca acestia sa fie inarmati.

La aproape un an de la disparitia armelor de la depozitul militar din Ciorogarla, acestea au fost gasite, duminica dimineata, in mai multe comune din Ilfov. Se pare ca politistii au descoperit ca cei din clanul Preda au fost implicati in furtul acestor arme.

Clanul Preda, implicat in scandalul de la Plaza Mall

In februarie, membrii unui clan interlop din Capitala, cunoscut sub numele de clanul Preda, au intrat intr-un conflict violent, soldat cu mai multi raniti, cu membrii firmei de securitate BGS din mall-ul Plaza Romania.

Agentii de la firma de paza au spus atunci ca membrii clanului, care iau taxe de protectie comericantilor, i-au atacat cu bate, rangi si cutite, iar violentele comise de acestia au fost reclamate in nenumarate randuri la politie. Cinci dintre membrii clanului au fost retinuti.

In urma acestui scandal, chestorul de politie Marian Tutilescu a fost demis, in conditiile in care media a dezvaluit ca politistii stiau despre iminenta unui conflict intre agentii de paza si interlopi, insa nu au audiat.

Si in urma furtului de arme de la depozitul din Ciorogarla si-au pierdut functiile mai multe persoane cu functii inalte din Ministerul Apararii, cei doi caporali care efectuau serviciul de paza la depozitul de arme, Radu Cristian si Nicolae Nita, fiind eliberati din functie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Eugen Preda, #clanul Preda Ciorogarla, #Preda implicat Ciorogarla , #frauda