Fals ofiter Interpol, prins de politisti

Sambata, 29 Noiembrie 2008, ora 23:14
1849 citiri
Fals ofiter Interpol, prins de politisti

O femeie care pretindea ca este ofiter Interpol a incercat sa determine o persoana sa-i ofere bani in schimbul eliberarii sotului, arestat in Franta, pentru comiterea infractunii de furt calificat. A. Aurelia a fost arestata la numai trei zile de la sesizarea cazului.

Ea era deja urmarita general pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea de sapte ani, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, dare si luare de mita, informeaza Realitatea TV.

Sub pretextul ca este ofiter in cadrul Interpol Romania, A. Aurelia, in varsta de 42 de ani, din Braila, a contactat telefonic o persoana domiciliata in municipiul Drobeta Turnu Severin, careia i-a promis ca, in schimbul sumei de 3000 euro, ii va pune in libertate sotul, arestat in Franta. Aurelia a si primit, de altfel, 2000 euro, urmand ca restul de bani sa-i fie achitati in momentul punerii in libertate a sotului acesteia.

Braileanca a motivat ca o parte din aceasta suma urmeaza sa fie inmanata unui medic neurolog din cadrul unui spital din Bucuresti si unui ofiter de politie.

Politistii au sesizat procurorii D.I.I.C.O.T. Biroului Teritorial Mehedinti, care au dispus in cauza cercetarea penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de asociere la un grup infractional organizat in vederea comiterii de infractiuni si inselaciune.

Totodata, ca urmare a verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca A. Aurelia fusese pusa in urmarire generala, intrucat poseda mandat de executare a unei pedepse de 7 ani si 8 zile de inchisoare, emis de Tribunalul Braila, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, dare si luare de mita.

La data de 29 noiembrie a.c., politistii au reusit prinderea acesteia, in momentul in care intentiona sa ridice suma de 600 lei de la un oficiu postal din municipiul Bucuresti, bani care fusesera expediati de catre partea vatamata din Drobeta Turnu Severin.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Anchetă uriașă în Italia, cu privire la agresarea unor minori aflați în închisoare. „Acte de tortură, abuz de putere, violențe sexuale”
Anchetă uriașă în Italia, cu privire la agresarea unor minori aflați în închisoare. „Acte de tortură, abuz de putere, violențe sexuale”
Treisprezece gardieni de închisoare au fost arestaţi luni, 22 aprilie, în Italia, fiind acuzați de agresarea unor minori încarceraţi la Milano, iar alţi opt gardieni au fost suspendaţi....
#pretins ofiter Interpol, #inselaciune, #arestata, #inchisoare , #frauda