Florin Pogonaru, preia conducerea Institutului European din Romania

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 18:53
1585 citiri
Florin Pogonaru, preia conducerea Institutului European din Romania
Foto: Capital

Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru, a fost numit in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania (IER), printr-o decizie semnata de premierul Tariceanu.

Prin aceeasi decizie, Emil Hurezeanu, Razvan Theodorescu, Smaranda Enache si Lucian Croitoru au fost desemnati membri ai Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania.

"Astfel, domnul Florin Pogonaru se numeste in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania. In calitate de membri ai Consiliului de Administratie sunt desemnati: domnul Lucian Croitoru, doamna Smaranda Enache, domnul Emil Hurezeanu, domnul Razvan Theodorescu", se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis vineri Ziare.com.

Aceste decizii vor intra in vigoare in momentul publicarii lor in Monitorul Oficial.

Institutul European din Romania (IER) este o institutie publica infiintata cu scopul de a asista administratia publica, mediul de afaceri si societatea civila in procesul de constientizare si asumare a exigentelor implicate de procesul de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana.

Activitatea Institutului European din Romania este coordonata de catre Consiliul de Administratie. IER este condus de directorul general, asistat de Consiliul stiintific Consultativ, format din personalitati de marca din Romania, profesionisti din domenii-cheie ale integrarii (economie, sociologie, stiinte politice, drept, jurnalism).

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#florin pogonaru, #presedinte consiliu administratie, #Institutul European Romania , #frauda