Furtul de la Ciorogarla: Eugen Preda ii acuza pe procurori de tratament abuziv (Video)

Luni, 28 Decembrie 2009, ora 18:50
5928 citiri
Furtul de la Ciorogarla: Eugen Preda ii acuza pe procurori de tratament abuziv (Video)
Foto: Realitatea TV

Eugen Preda, acuzat in dosarul armelor furate de la depozitul de la Ciorogarla, neaga toate acuzatiile ce i se aduc si ii acuza la randul sau pe procurori de tratament abuziv.

"Purtarea procurorilor este abuziva. Am fost tinut nemancat, nebaut", a declarat Preda in exclusivitate pentru Realitatea TV, in asteptarea deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti de a emite sau nu mandat de arestare pe numele sau.

Considerat unul dintre capii retelei care a organizat furtul armelor dar si o serie de actiuni de trafic de droguri, Eugen Preda neaga totul si spune ca este o inscenare pusa la cale de cei care vor sa scape de el.

"Nu este nimic adevarat. Eu nu am fost nicaieri. Este o facatura. Nu am legatura cu ce s-a intamplat. M-au chemat acum doua luni la o declaratie si mi-au luat amprentele dupa pix si mi-au comparat ADN-ul", a mai declarat acesta.

Mai mult, Preda spune ca daca acuzatiile de trafic de droguri ar fi fost reale, procurorii ar fi trebuit sa il prinda in flagrant si sa il aresteze.

In plus, el aduce ca argument in favoarea nevinovatiei sale faptul ca s-au facut perchezitii la domiciliul sau si nu s-a gasit nimic, nici droguri nici arme.

Intrebat de jurnalisti unde a fost in noaptea cand s-a dat spargerea si daca ii cunoaste pe ceilalti suspecti retinuti in acest dosar, Preda a declarat :"Nu stiu unde am fost pentru ca nu stiu cand s-a dat spargerea. Nu m-a interesat deloc acest caz. Pe unii ii cunosc din vedere, iar pe majoritatea nu ii cunosc deloc".

Totodata, Eugen Preda s-a declarat impresionat de cele 450 de pagini care constituie dosarul pe baza caruia procurorii propun arestarea sa. "Mi se ridica parul in cap, dar ce sa fac? Ispasesc pacatele altora. Sunt alte interese la mijloc, sunt oameni care imping bani, care sunt si dusmanii mei. Ei ar vrea sa scape de mine", a mai declarat Eugen Preda in fata jurnalistilor de la Realitatea TV, precizand foarte clar ca se refera la patronul BGS, Bogdan Oprea, cu care are un proces pe rol in urma scandalului de la Plaza Mall, in care el ar fi victima iar Oprea cel acuzat.

Magistratii Tribunalului Bucuresti trebuie sa decida luni seara daca emit sau nu mandate de arestare pe numele suspectilor retinuti duminica in cazul furtului de arme de la Ciorogarla, printre acestia figurand si fratii Preda, dar si alte nume cunoscute in lumea interlopa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Eugen Preda acuzatii Ciorogarla, #dosar arme Ciorogarla, #suspecti Ciorogarla, #clanul Preda , #frauda