Ziare.com

Gorbunov nu a fost nici pana acum audiat in cazul atacului de la Brasov (Video)

de Irina Ursu
Joi, 05 Februarie 2009, ora 12:36

   

Gorbunov nu a fost nici pana acum audiat in cazul atacului de la Brasov (Video)
Inspectoratul Judetean de Politie Brasov a anuntat ca in cazul crimei de la casa de schimb au fost audiate pana in prezent 60 de persoane, dar Serghei Gorbunov nu a fost audiat, iar alte date nu pot fi comunicate pentru ca fac parte din ancheta penala.

Purtatorul de cuvant al institutiei, Ramona Diaconu, a declarat ca pana in prezent s-a depus raportul autopsiei victimei Lala Gheorghe si s-au inceput rapoartele balistice, dar fazele de urmarie penala nu se dau publicitatii.

"Nu s-a inceput urmarirea penala in cazul atacului armat de la Brasov. Nu putem nici infirma sau afirma datele aparute in presa conform carora au exista doi suspecti si s-au folosit doua arme. Aceste date fac parte din urmarirea penala si nu pot fi facute publice.

Au fost audiate mai mult de 60 de persoane si in cursul zilei de azi (joi n.r.) vor mai fi audiati si alti martori. Monitorizam toate informatiile care circula in acest caz. De asemenea, nu putem comunica numele si cetateniile martorilor audiati, dar nu sunt persoane din anturajul lui Serghei Gorbunov.

Tot timpul am fost aproape de inceperea urmaririi penale, dar trebuie sa ai probe care sa le prezinti judecatorilor. Au fost ridicate casetele de la casa de schimb din ziua jafului", a mai precizat Diaconu.

Purtatorul de cuvant IGPR Brasov a precizat ca Gorbunov nu a fost audiat si aceasta se va face la momentul potrivit.

"Audierea unei persoane se va face la momentul potrivit. Starea celei de-a treia victime este buna", a mai completat Diaconu.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1476 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

POATE IL AJUTA CINEVA

aCEST personaj culmea ar putea fi protagonistul unui proces la CEDO... pentru tratament inuman in detentie... ar fi o incununare a "succese"-lor noi guvernari. Poate o casa de avocatura sa-i ofere un sprijin ...sa priveasca cazul ca o investitie

 

m u ie justitiei!

justitia e orbita de banii care-i ia de la borfasi! fara ei, n-ar fi! asa ca-i "elibereaza" ca sa le ia banii, iar ei(borfasii), trebuie sa-si scoata "parleala"!

 

acest gorbunov

este o cartita. chiar nu v-ati prins?

CINE NE JUDECA CU CINISM?

Portretul robot facut lui gorbunov daca aceste este nevinovat in asasinat ne spune ca politia stia de soarta lui,de aria in care se invirtea.De cind a plecat din puscarie invitat de judecatoarea ;marinimoasa;de unde a avut bani pentru a traii se pare bine cu exercitii la sala etc.
Judecatorii se sustin intr-e ei datorita faptului ca multi sint corupti si i-si ;rotunjesc;bine salariul cu ceea ce primesc de la crima organizata,si in consecinta judecatoarea Pivniceru oripilata nevoie mare si nevrozata critica cu tupeu presa si la noi oamenii obisnuiti pe TV A3 ;uitind;ca ea este platita de noi si nu de crima organizata.Asta drept urmare ca ne permitem sa discutam despre profesionalismul si integritatea unor judecatori(si cred ca nu multi)Aceasta judecatoare aroganta(se crede in dictatura comunista care a format-o)si jignitoare fata de noi oamenii cinstiti , apara deschis pe TV ;demnitatea;criminalilor,hotilor,hilharilor,violatorilor pe care judecatori necinstiti i-au scos din puscarie pe diverse motive.Aceasta judecatoare nu i-a in calcul nici o secunda faptul ca cei ;eliberati;pot fii un potential pericol social,pentru toti oamenii cinstiti.
Cel putin asta am inteles eu din ceea ce a spus pe TV A3 eu nefiind un om intelgent si bine pregatit ca dinsa si nici vorbitor a unei limbi incilcite intr-e moldoveneasca pura si limba Romana pe care ar trebuii sa o stapineasca bine.O intrebare de cind a venit din Chisinau maria sa judecatoarea Pivniceru,si cum a reusit sa se inscauneze presedinte la AMR eu vazind la TV oameni mult mai destepti,stapini a limbii gramaticale romine si in orice caz mult mai decisi in a ne apara pe noi cetatenii de crima organizata si nu invers.
Poate ar fii fost interesanta parerea dinsii despre cazurile de oameni batrini si bolnavi care au murit in puscarii fara asistenta medicala ei ispasind pedepse de 16 ani date de judecatori pentru un petic de pamint in litigiu.La acestia nu au mai avut ;timp;sa le aplice DREPTURILE OMULUI cu cita consegvenat le aplica la asasini si tilhari azi avid in libertate peste 200 invoiti ca NU PREZINTA PERICOL SOCIAL.Pericolul social incepe de la 10 -15 oameni ucisi; probabil asa gindesc unii judecatori.

suferindu'

trebuie executati(cu tot neamul!) astfel de "judecatori"! oare, le-ar conveni ca apropiatii lor sa fie "facuti" de borfasii pe care ei ii elibereaza?!

un om platit trebuie sa-si faca datoria

te inseli;este platita mai mult de crima organizata

Audiere intirziata

Sunt 2 motive pentru a intarzia audierea, cineva trebuie sa paraseasca tara si cei ce instrumenteaza cazul acopera, se asteapta sa se intimple ceva.... nu la brasov , ci pe malul dimbovitei

 

Nedumerire

Adica cum ? Spune domnita ca PESTE 60 de PERSOANE AU FOST AUDIATE numai Gorbunov nu . Mai feciori moshului . chiar asa de prosti ne credeti
Adica dimineata asa cand ii duceati cafeaua , nu l-ati fi putut intreba . Tovarase Gurbanov , daca nu va suparati , daca sunteti amabil , n-ati vrea sa ne spuneti unde erati la ora savarsiri atacului . la care gorbunov raspunde Haaa , cum undii , Nu stiu ? . Dar pe ceilalti 60 pe ce baza i-ati audiat atunci ?

 

"procesul "de Kafka

daca-i adevarat, ca inca nu a fost audiat, este absurd.
In literatura lui Kafka eroul este chemat mereu la audieri fara sa i se spuna de ce crima este acuzat.Procurorii din Brasov tin acuzatul prezumtiv al omorului fara sa-l audieze.O fi si asta o justitie originala, ca si capitalismul original din Romania.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor