Liviu Iordan, arestat pentru furtul de la Ciorogarla

Vineri, 19 Martie 2010, ora 17:58
2449 citiri
Liviu Iordan, arestat pentru furtul de la Ciorogarla

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, vineri, arestarea preventiva a lui Liviu Iordan, cercetat, alaturi de alte 14 persoane, pentru furtul armelor de la unitatea militara din Ciorogarla, dar si pentru ca ar fi incercat sa vanda o parte din armele furate.

Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Tot vineri, TB judeca o noua propunere de prelungire a mandatelor de arestare preventiva pentru celelalte 14 persoane din clanul Preda, implicate in furtul armelor de la Ciorogarla si arestate inca din luna decembrie.

Liviu Iordan, suspectul retinut, joi, de procurorii DIICOT, a oferit spre vanzare, impreuna cu fratele sau, Nicolae Iordan inculpat in dosar, si cu Marius Costea, 3 mitraliere tip Kalasnikov si 10 pistoale model TT, pentru suma de 17.500 de euro, se arata intr-un comunicat DIICOT.

Conform comunicatului, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie din cadrul I.G.P.R. - D.C.C.O., l-au identificat si retinut pe Liviu Iordan, despre care exista date ca face parte din grupul infractional care a savarsit furtul de armament din incinta depozitului militar de la Ciorogarla.

Liviu Iordan a fost retinut pentru 24 de ore, pentru constituirea unui grup infractional organizat, furt cu consecinte deosebit de grave, detinere si vanzare fara drept de arme militare. Suspectul urmeaza sa fie dus in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Procurorii DIICOT au retinut, joi, inca o persoana suspectata de furtul armelor de la unitatea militara Ciorogarla, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare, dupa ce, la sfarsitul anului trecut, DIICOT a retinut alti 15 suspecti, din care 14 au primit mandate de arestare preventiva.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#arestare furt Ciorogarla, #Liviu Iordan arme Ciorogarla , #frauda