Ziare.com

Miting pentru Lacul Circului din Capitala

Duminica, 17 Mai 2009, ora 09:14

   

Miting pentru Lacul Circului din Capitala
Mai multe ONG-uri organizeaza duminica, ora 12, la intrarea in Parcul Circului din Capitala un miting in care cer autoritatilor refacerea si garantarea pastrarii ecosistemului de la Lacul Circului.

Nivelul apei lacului a scazut odata cu ridicarea unui colos din beton inalt de 72 de metri, potrivit unui comunicat al asociatiei remis Ziare.com.

Este singurul lac din Bucuresti pe marginea caruia cresc lotusi egipteni si o perdea inalta de stuf.

Cetateni din zona Parcului Circului impreuna cu Asociatiile Bucuresti, Komunitas, Salvati Bucurestiul, EcoCivica, Schimba Lumea si alti locuitori ai Bucurestiului vot fi prezenti duminica la intrarea in parc (cea dinspre Circ).

B.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2020 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MITING PENTRU LACUL CIRCULUI DIN BUCURESTI

ESTE UN LUCRU FFFF BUN..TREBUIE SALVAT ACEST LAC..ESTE O MINIREZERVATIE..

 

vom fi acolo

Avind in vedere ca traiesc acolo de cand m-am nascut ( din 1966 ), de Parcul Circului ma leaga cele mai multe amintiri. Pe mine si pe multi din prieteni mei. Vom fi acolo.

 

NICOLAE ONTANU

LOCUITORII SECT 2 SUNT DE VINA ,PT CA L-AU ALES PRIMAR CEL CE A FOST DE ACORD CU CONSTRUCTIA RESPECTIVA.ASA CUM REIESE SI DIN PRESA , PRIMARUL ESTE ANCHETAT DE ANI,PT AVEREA CE NU O POATE JUSTIFICA .POATE LA ALEGERILE VIITOARE SE VOR GANDI MAI MULT,PE CINE SA ALEAGA

 

Faceti actiuni de protest si pentru distrugerea parcului Brezoianu.

Evreii masoni distrug parcul Brezoianu pentru a construi casa HOLOCAUSTULUI, adica minciuna evreiasca masonica si criminala.
Cei mai mari criminali de pe fata pamantului sunt evreii. Din 1944 si pana in prezent au omorat peste 600 de milioane de fiinte umane prin razboaie care toate sunt provocate si finantate de evreii masoni. Numai in congo au ucis 6 milioane de oameni pentru a intra in posesia diamantelor si asta impreuna cu alte capete incoronate de pa fata pamantului.
propaganda evreiasca masonica si satanista lucreaza pentru promovarea culturi criminale si teroriste evreiesti cei mai mari criminali de pe fata pamantului.
Evreii au fabricat si eliberat virusul HIV care provoaca M.O.A.R.T.E.A. SIDA pentru a avea controlul asupra populatiei planetei sau vor CIP-uri in corpul uma pentru a controla si distruge populatia planetei preintr-o simpla tasata de calculator.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor