Muzica populara tine telespectatorii la televizor

Vineri, 27 Iunie 2008, ora 11:07
1827 citiri
Muzica populara tine telespectatorii la televizor

Televiziunile care difuzeaza muzica populara fac audiente medii intre 16.000 si 31.000 de telespectatori pe minut, in mediul urban, si atrag public din toate categoriile.

Cele mai mari audiente in mediul urban, dintre cele doua posturi TV de muzica populara, le realizeaza Etno TV, anunta Adevarul.

Postul, care ii are printre actionari pe Silviu si Honorius Prigoana, mizeaza in atragerea audientei doar pe muzica populara si se adreseaza romanilor de pretutindeni, iubitori de folclor.

Banii in acest business vin din difuzarea videoclipurilor, platite de interpreti sau casele de productie, din difuzarea pe cablu si din reclame.

"Media de publicitate difuzata este de sase - sapte minute pe ora, iar in prime time, de multe ori, se atinge limita de 12 minute", spune directorul general al postului, Manuela Dinu.

In mare parte, la Etno TV se face publicitate la produse de curatenie casnica si corporala, la bauturi alcoolice si nonalcoolice, produse alimentare si vopsele. De asemenea, difuzeaza si reclama la societati care opereaza transferuri bancare internationale si la productiile muzicale.

Celalalt post de pe nisa, Favorit TV, tinteste telespectatorii iubitori de muzica populara romaneasca si se adreseaza cu predilectie celor de peste 25 de ani.

Favorit difuzeaza programe precum "Rapsodia Romaneasca", emisiune concurs care urmareste descoperirea si promovarea de talente si "Buna vreme, gospodari!".

De asemenea, Favorit TV pune accent si pe transmisiile de la festivaluri de folclor si are un parteneriat cu Radiodifuziunea Romana pentru coproductia unor spectacole care se desfasoara la Casa Radio.

Calupurile de publicitate variaza intre sase si zece minute pe ora, cu o medie de aproximativ 8 minute, cu o cantitate mai mare de publicitate iarna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

YouTube le permite utilizatorilor să descarce muzica și direct din browser
YouTube le permite utilizatorilor să descarce muzica și direct din browser
YouTube Music, platforma de streaming muzical a Google, aduce o nouă funcționalitate utilizatorilor săi: posibilitatea de a descărca muzică pentru a fi ascultată offline, chiar și atunci...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#EtnoTV, #favorit, #audienta, #muzica , #frauda