O romanca promoveaza Romania in Marea Britanie

Miercuri, 05 August 2009, ora 12:39
2455 citiri
O romanca promoveaza Romania in Marea Britanie
Foto: Ziarul de Roman

O romanca, de 33 de ani, lucreaza pentru o companie britanica ce organizeaza evenimente pentru Casa Regala si este autorul proiectului Romanian British Expo, unul dintre cele mai mari evenimente de promovare a produselor romanesti.

Roxana Potcovaru (foto) a plecat din Roman si a ajuns sa promoveze Romania la una din cele mai mari companii de profil din Marea Britanie, informeaza Ziarul de Roman.

Romanca a plecat din tara in 1997 si a lucrat, timp de zece ani, in Emiratele Arabe, ca director de marketing, vanzari si promovare pentru compania Davidoff.

Dupa asta a plecat la General Holding Corporation, ce apartine de Camera de Comert din Abu Dhabi unde s-a ocupat de promovarea produselor agricole locale. A colaborat si cu Ambasada Romaniei la Abu Dhabi si a incercat sa promoveze comunitatea romaneasca din zona.

De aproape doi ani, Roxana se afla la Londra si lucreaza pentru Publication UK, companie care organizeaza evenimente, conferinte si expozitii si care realizeaza publicatii economice pentru Casa Regala.

Aici organizeaza un eveniment expozitional - Romanian British Expo, care se va desfasura la inceputul lunii noiembrie a acestui an si unde sunt asteptate peste 125 de companii romanesti si britanice.

Roxana vorbeste engleza, germana, araba, hindi, spaniola, italiana si cateva dialecte din India, iar in Marea Britanie s-a casatorit cu un roman originar din Bucuresti si, acum, asteapta primul copil.

"Romania are multe de oferit. In strainatate exista diverse oportunitati pentru investitii, iar cunostintele acumulate de cei care au lucrat acolo, precum si experienta acestora, ar imbunatati situatia economica din Romania.

Generatiile noi sunt suficient de bine pregatite in acest sens, iar invatamantul romanesc reprezinta o baza solida. As vrea sa ma intorc in Roman, sau, daca nu, cel putin in judetul Neamt, pentru a face o serie de investitii, in special in industria alimentara si in marketing", a mai spus Roxana Potcovaru.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Roxana Potcovaru, #promova Romania Marea Britanie, #lucreaza Casa Regala, #Romanian British Expo , #frauda