Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Olt: Parintii elevului batut fara mila iau apararea profesorului!

Duminica, 25 Ianuarie 2009, ora 21:00
4022 citiri
Olt: Parintii elevului batut fara mila iau apararea profesorului!
Foto: Antena3

Parintii elevului din Redea, batut cu furie de unul dintre profesori, spun ca totul este o inscenare pusa la cale de parintele altui copil cu care profesorul s-ar afla in conflict.

Mai mult, in timp ce mama (foto) este convinsa ca lucrurile nu s-au intamplat deloc asa cum arata imaginile filmate cu telefonul mobil, tatal spune ca il cunoaste bine pe profesor, are multa incredere in el si ca daca i-ar fi lovit copilul probabil ca ar fi avut dreptate, pentru ca fiul lui este foarte obraznic.

Astfel, in ciuda imaginilor dure prezentate de Antena3, in care se vede clar cum copilul ei este batut de profesor, mama acestuia este convinsa ca este vorba despre un trucaj si ca totul este o razbunare din partea unui alt parinte cu care profesorul ar fi in proces.

Totodata, profesorul sustine si el ca nu l-ar fi lovit pe baiat, ci doar i-a aplicat elevului nedisciplinat o simpla corectie, pentru ca acesta isi injurase un coleg. "Una e sa gesticulezi si alta e sa dai", a declarat profesorul.

In concluzie, parintii nu sunt deloc suparati ca o persoana straina le-a batut copilul. Sunt prieteni de mult timp cu profesorul. In plus, sustin acestia, baiatul merita sa fie pus la punct, daca a fost obraznic.

Mai mult, ca baiatul si-a meritat pedeapsa este de parere si inspectorul general, insarcinat sa ancheteze incidentul.

La scoala din Redea a fost constituita o comisie profesorala, care trebuie sa afle exact ce s-a intamplat, sa-l sanctioneze pe profesor si sa asigure consiliere psihologica elevului.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Olt (ISJ Olt), Carol Kovacs, a declarat ca profesorul de sport in cauza, Voichita Munteanu, in varsta de 62 de ani, se va pensiona in luna februarie si va mai ramane la scoala pana in luna septembrie.

Seful ISJ Olt a mai declarat ca a cerut imperativ sanctionarea profesorului Munteanu, dar ca o decizie poate fi luata numai de Consiliul Profesoral al scolii care se va intruni in cursul zilei de luni.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#elev batut profesor, #scoala Redea Olt, #Voichita Munteanu , #frauda