Ziare.com

Politia a deschis in sectorul 2 un nou birou pentru accidente usoare

Vineri, 13 Iunie 2008, ora 11:57

   

Politia a deschis in sectorul 2 un nou birou pentru accidente usoare
Un nou sediu al Biroului Accidente cu Avarii a fost deschis in sectorul 2, pe str. Nicolae Apostol nr. 2-4, sector 2, in incinta societatii Automecanica, de Brigada de Politie Rutiera (BPR) a Capitalei.

Biroul, al doilea de acest tip, simplifica procedura constatarii accidentelor de circulatie in urma carora au rezultat numai pagube materiale produse in sectorul 2, informeaza un comunicat al Politiei Capitalei remis Ziare.com.

Programul de lucru va fi intre orele 7,00 si 20,00, de luni pana vineri.

BPR recomanda acest sediu celor implicati in accidente cu avarii produse pe sos. Fundeni, sos. Colentina, intre Fundeni si Pasarela Voluntari, sos. Andronache si zonele adiacente.

Sediile birourilor accidente cu avarii din Capitala vor fi, de luni, 16 iunie, urmatoarele: Sector 1 - Centrul de daune Omniasig, Calea Grivitei nr 355-357; Sector 2 - str. Masina de Paine nr. 47; str. Nicolae Apostol nr 2-4; Sector 3 - Calea Vitan nr. 242; Sectia 12 Politie, numai pentru autorizatii de reparatie; Sector 4 si 5 - str. General Candiano Popescu nr. 57.

Pentru sectorul 4, pe str. Gilau nr. 7C se mai afla un birou de tamponari, cu program de lucru de luni pana vineri, intre orele 9,00 si 17,30.

Sector 6 - bd. Iuliu Maniu nr. 594, Sectia 25 Politie, numai pentru autorizatii de reparatie.

Citeste mai multe despre nou accident politie vineri sediu avarii sectorul 2
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3016 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor