Ziare.com

Preot roman in Saptamana Mare: Pipaieli si invitatii la sex

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 21:11

   

Preot roman in Saptamana Mare: Pipaieli si invitatii la sex
Nu degeaba se spune "fa ce spune popa, nu ce face popa"! Un preot din judetul Brasov nu se fereste, nici macar in Saptamana Mare, sa le propuna partide de sex fetelor care vin la slujba si nu se da in laturi nici sa le pipaie.

Tintele preotului de la Manastirea Bucium sunt atat tinerele, cat si femeile maritate, carora le povesteste despre fanteziile sale sexuale, le da intalniri la care le cere sa vina cu fuste cat mai scurte si ajunge chiar sa le hartuiasca, dupa cum s-au plans multe, informeaza Pro Tv.

A fost filmat cu camera ascunsa cand, in fata altarului, imbratisa cu foc, intr-o atingere mai mult decat duhovniceasca, tinere care veneau la spovedit. Cu o asa dovada, Mitropolitul Ardealului si-a facut cruce cand a vazut inregistrarile copiate parca dintr-un film pentru adulti si a hotarat sa-l dea afara din preotie.

Mitropolitul l-a trimis la un control psihiatric, iar dupa Paste va ajunge la judecata bisericeasca.

Iti mai trebuie niste bani pentru noua masina? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank. Online, adica fara niciun drum la banca. Poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Si primesti banii in cont in doar cateva minute. Afla mai multe!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3644 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Lupul cel sur de la sibiu...se coboara la vale dupa mielutze !

are si batranul lup de la sibiu un narav: SE COBOARA DIN CAND IN CAND LA O MIELUSEA...
PRIETENII DIN ZONA FAGET STIU SI DE CE SI CUM.
NUMELE LUI: ..REZA !

 

Sa le dam salarii de la bugetul de stat !!!

Ca merita !
Sa mai construim 800 de beserici , sa fie mai multi PARAZITI !

Si la Oradea a fost filmat unul .

L-au tinut pe tusha vreo 6 luni ,pina s-au linishtit apele si acu'' profeseaza din nou.
CURV-RI HOTI !

 

MARELE BLOND PANDELIE CE-L TEMUT Suceava

Avem la Bruxselles plantat din 1978 Tov Col PA.....la....de te spovedesti dupà pupic in costug direct conform serviciului adus de "Marele Stàpin Nicolaie Ceausescu si suita Securitate a R.S.R.Prieten bun cu marele poet Corlnel Vadim Tudur Presdinte la P.M.R. turnàtorii ai comunismului care prigonea democratie in trecut acum secàturile fac......Pe desteptii marii doctoratii ai Stinteii etc etc etc .Tov vinde vila de la Suceava si inparte-lor sàracilor,ai fu...rat de ajuns......dacà vrei sà construiesti "CASA DOMNULUI " vinde totul si vei fii mintuit tu si inreaga -ta familie DOMNUL sà te binecuvinteze .

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor